Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama Alanya maçında fazla dikkatimi çekmedi. Gerçi alanynın stoperde caulker gibi bi hayvan var adam her şeyi topluyor
Alanya maçında dikkatli izlemedim. Fb maçını alıcı gözle izlemiştim
Top tekniği, first touch hava hakimiyeti iyi. Oyun zekası da fena değil iyi servisler yapıyor bazen. Bitirişler aşırı kötü mesele gol olmaması değil vuruş tekniği de kötü zaten ama o an aldığı kararlar da felaket. Plase bıraksa gol olabilecek pozisyonda topun dibine girmişti hem de sağ ayakla fb maçında kahkaha atmıştım.

EMİR İSLAM

@emir_emirslam1

·
1 sa

Tudor Balútá dinamo Kiev devre arası brigthon geri gönderiyor Galatasaray'ın ilgisi varmış değeri 1.5 olarak görülüyor roman oyuncu !! Hem sağ stoper hem ön libero oynuyor

1.91 boyunda ön libero, stoper oynayabiliyor. Hagi'nin akademisinden çıkma son durumunu bilmiyorum ama potansiyelli bir oyuncuydu. Luyindama satılırsa acaba yerine düşünülüyor mu? Çünkü ayakları ve uzun topları gayet iyi. Stoper özellikleri Donk'tan iyiyse çok iyi alternatif olur.

Alanya maçında dikkatli izlemedim. Fb maçını alıcı gözle izlemiştim
Top tekniği, first touch hava hakimiyeti iyi. Oyun zekası da fena değil iyi servisler yapıyor bazen. Bitirişler aşırı kötü mesele gol olmaması değil vuruş tekniği de kötü zaten ama o an aldığı kararlar da felaket. Plase bıraksa gol olabilecek pozisyonda topun dibine girmişti hem de sağ ayakla fb maçında kahkaha atmıştım.

Ben o herifi tam anlamadim. Fener macinda iyiydi, bir baska macta izledim tam kazma dedim. Keske seyircili olsaydi maclar gidip canli izlerdim

boldladığım 3lüyü alak baby
alman pasaportu bulunan türk statüsünde oynabileceklerden robin yalcin, serdar dursun ve levin öztunali da serbest kaliyor.

melih ibrahimoglu, ali kaan güneren ve mehmet özcan gibi bir kac tane genc oyuncu var ilaveten. bizim scoutlar herhalde herkesi izleyip raporunu tutuyordur, genclerden yana bizim radarimiza girmeden baskalarina gidecek oyuncu olmasa gerek. cer cöp almadan temiz kadro kurmak lazim.

Renktas ben uAyi birakali 1-2 sene oluyor.
Bizim kiz naz yapiyor.

Ben burda duyumlari paylasina bana laf sokuyorlar yok o yok bu, Sanki Transferleri ben yapiyorum!

Bu arada sayin Albayrak bize Kaan Ayhan Galatasaray’da diyorsun!
Bunu paylastim ama maasinda sikinti var cözülürse gelir dedim, Transfer yatti.

Aynisi Okay Yokuslu kardesim icin gecerli.
Yine sayin Albayrak aliyoruz az kaldi dedi, paylastim, patladi.
Adamlar 6,5 Mio € Bonserviz istedi...

Sonra ben yalanci oluyorum ondan pek paylasmiyorum bak gecen yine birseyler paylastim niye söylendiler...

Yönetime malesef Tranferde pek güvenemiyorum!

@Musap Aydinli
Cok iyi bilir ona bilene mahcup oldum bu Kaan Ayhan olayindan, yinede ilk söyleyenlerdeniz.

@Samet Nalbant

Ama bunu söyleye bilirim size.

Seri‘yi alaniliriz, temas var ve islem olabilir.
Sanki islemler tamam gibi, son söz Fatih Terimdedir!

Etebo ile yollar ayrılıyormus, bu Seri Transferinden olabilir.
Yinede burdada Fatih Terim karar verir.
Olmaz diye birsey yok .

Birde sol bek olayi var.
Fatih Terim , Eskisehirspor‘dan Mehmet Özcani istiyor.

Kesin birsey yok ama iste A.Albayrak yapacak ondan ne olur belli olmaz malesef.
Ne kadar sevsem, ne kadar saydi duydugum bir Abim olsada bu isleri pek yapamiyor !

uuyıyu.webp

EMİR İSLAM
@emir_emirslam1

·
1 sa

Tudor Balútá dinamo Kiev devre arası brigthon geri gönderiyor Galatasaray'ın ilgisi varmış değeri 1.5 olarak görülüyor roman oyuncu !! Hem sağ stoper hem ön libero oynuyor

1.91 boyunda ön libero, stoper oynayabiliyor. Hagi'nin akademisinden çıkma son durumunu bilmiyorum ama potansiyelli bir oyuncuydu. Luyindama satılırsa acaba yerine düşünülüyor mu? Çünkü ayakları ve uzun topları gayet iyi. Stoper özellikleri Donk'tan iyiyse çok iyi alternatif olur.

eteboyu anımsattı bana :crushed:
umit milliye yükselip milli takıma çağrılmamış topçuya şüpheyle yaklaşırım ben

@Samet Nalbant

Olmaz diye birsey yok .

Birde sol bek olayi var.

Ne kadar sevsem, ne kadar saydi duydugum bir Abim olsada bu isleri pek yapamiyor !
Yine Rezil transfer hamleleri. Boşver rtaş sen duyum muyum verme verdiğin isimler yüzünden küfür yersin

@Samet Nalbant

Olmaz diye birsey yok .

Birde sol bek olayi var.

alt yapiyi dahil etmiyorum. kaleci okan, stoper emin, sol bek tasdemir, orta saha taylan, kanat kilinc ve kerem disinda takimda kalsin dedigim türk oyuncu yok. fatih, sener ve ömer kesinlikle kaliteyi düsürüyor.

ogulcan yeteneksiz ama kosuyor. arda'dan bir sey beklemem. feghouli ve babel takimda kalacaksa hepsini onunla birlikte bunlari oynatmanin bir mantigi yok. akbaba ayakta duramayan bir oyuncu, tam bir ömür törpüsü. rakip gelmeden kendini yere atacak neredeyse. citkirildim oyuncu istemiyorum.

ogulcan takimdayken üstüne bir de kenan karamani almak ne kadar dogru olur bilmiyorum. kenan karaman her türlü ogulcan'dan 2 gömlek üstün oyuncu, milli takima oynayip gol atiyor-asist yapiyor bir sekilde sansi var. topa vurabiliyor.

Bodo Glimt'deki Berg birseye yarar mi? Adam milli takimina kadar yükselmis ve tek sene sözlesmesi kalmis. Satmak icin son firsatlari olabilir.

Adamin yaz transfer döneminde ön protokol imzalama hakki oluyor cünkü.

Acaba Taylan ile beraber is yaparlarmi? Hele önlerinde Kilinc, Feghouli, dinamik bir kanat ve forvette odun yerine adam gibi bir forvet olursa

Seri antremanlara bile çıkmıyor a takımla şaka mısınız abi
Aytaç gelsin daha iyi başlamışım serisine
Hocaya büyü mü yaptırdı bu seri anlamadım. Adam basın toplantısında bile seri de seri diyor. 3 maç oynamayan herifi alıp 10 haftada forma sokmaya çalışacaz herhalde yine. Yine küfür kıymaaet havalarda uçuşacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt