- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Rodop haaytac gelir. Onyekuru icin rodopa gore en fazla 2.5 milyon bonservis verilebilirmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodop haaytac gelir. Onyekuru icin rodopa gore en fazla 2.5 milyon bonservis verilebilirmis.
Mosalah gitti Nosalah geldi
bonservisle gelecekse gelebilir.
Parlatıp satabiliriz
![]()
Präsident Kivran hört bei Türkgücü München auf – Vier Aufstiege in vier Jahren
Drittliga-Aufsteiger Türkgücü München verliert nach fünf Jahren sein wichtigstes Gesicht. Präsident Hasan Kivran gibt sein Amt nach „Sport1“-Informationen zum neuen Jahr ab. Ein Nachfolger werde demna [...]www.transfermarkt.de
3. Lig'de oynayan Türkgücü Münchenin baskani ve parayi sokan türk is adami görevine son veriyormus. Sirf böyle sey yüzünden bizi umarim kimse satin almaz. Adamlarin can sikilidigi an, takim boku yiyor resmen. Bunlarin liginde Uerdingen var, onlarinda rus bir sahibi var ve o da artik para sokmuyorum demis ve takim iflas edecek gibi duruyor.
Yok yahu . Malatyadaki ya da bir nebze eski akhisarlı Fofana'dır.
Katiliyorum Itouch blacki cuzi bir miktara almamiz lazimBu arada hepimiz biraz küçümsüyoruz ama devre arası Aytaç Kara kesinlikle cüzi bir miktara takımımıza dahil olmalı.
Bakınız net yazıyorum. Aytaç, şu an takımda bulunan Ömer Bayram, Emre Akbaba ve Etebo'dan çok daha fazla katkı sağlar. Bunların toplam maliyeti: yaklaşık 4 milyon euro.
185 CM boyunda sağ ayaklı. Ayağı sağlam basıyor yere. Güçlü bir fiziğe sahip Aytaç. Sağ ayağı sağlam. Kaleye şutları hiç fena değil. Iyi de orta açıyor Aytaç izlediğim kadarıyla. Dinamo gibi de koşuyor orta saha da.
Dalga geçmemizin sebebi ne bilmiyorum ama gelirse takımımıza net katkı sağlar.
Her maç tıpkı Taylan gibi yüzde yüzünü vereceğinden de hiç şüphem yok. Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan bunun gibi askerlere ihtiyacın oluyor.
Kaldı ki bizim daha iyisi için, daha hazırı için 5 kuruş paramız yok. Oynayan, hazır futbolcu Aytaç.
Umarım eveleyip gevelemeyiz. Bir bakmışsın güldüğümüz topçu sezon sonu Başakşehir, Beşiktaş ve ya Fenerbahçe forması giymiş, hiç şaşırmam, ve hak ediyor da.
Bu dediklerinin hiçbirini tam olarak iyi yapamıyor Galatasaray da vasat seviciligi olmaz Galatasaray da fena değil gelsin o zaman olmaz Galatasaray da iyi bile yetmeyebilir Yasin Öztekin 1 sene muazzam katkı verdi sonra düştü ıslıklandi Selçuk İnan son yıllarını da demiyorum 2014 te biraz düştü diye ıslıklandi Burak Yılmaz 2 kez gol kralı oldu 3. Sene kaçırdığı bir kaç gol yüzünden ıslıklandi ki çok normal burası Galatasaray burda fena değil idare eder performans yetmez burda her zaman iyi olmak zorundasınBu arada hepimiz biraz küçümsüyoruz ama devre arası Aytaç Kara kesinlikle cüzi bir miktara takımımıza dahil olmalı.
Bakınız net yazıyorum. Aytaç, şu an takımda bulunan Ömer Bayram, Emre Akbaba ve Etebo'dan çok daha fazla katkı sağlar. Bunların toplam maliyeti: yaklaşık 4 milyon euro.
185 CM boyunda sağ ayaklı. Ayağı sağlam basıyor yere. Güçlü bir fiziğe sahip Aytaç. Sağ ayağı sağlam. Kaleye şutları hiç fena değil. Iyi de orta açıyor Aytaç izlediğim kadarıyla. Dinamo gibi de koşuyor orta saha da.
Her maç tıpkı Taylan gibi yüzde yüzünü vereceğinden de hiç şüphem yok. Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan bunun gibi askerlere ihtiyacın oluyor.
Kaldı ki bizim daha iyisi için, daha hazırı için 5 kuruş paramız yok. Oynayan, hazır futbolcu Aytaç.
Umarım eveleyip gevelemeyiz. Bir bakmışsın güldüğümüz topçu sezon sonu Başakşehir, Beşiktaş ve ya Fenerbahçe forması giymiş, hiç şaşırmam, ve hak ediyor da.
Bu arada hepimiz biraz küçümsüyoruz ama devre arası Aytaç Kara kesinlikle cüzi bir miktara takımımıza dahil olmalı.
Salahın eşine taktım ben paylaşmayın bu ne abi ya top class futbolcusun mahalle dedikoducusu tarzında eşin var hiç yakışmıyor
menajeri fiyat arttırmak için tüm kulüpleri kullanıyor bence.Dorukhan denen velet fenerli ısrarla neden yazılıyor anlamıyorum bizle görüşmeye bile.oturmaz