- 18 Mayıs 2011
- 53.331
- 57.279
- 4.613
Beyler Abdulkadir cumartesi oynayacak mı?
hangisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Abdulkadir cumartesi oynayacak mı?
Salahın eşine taktım ben paylaşmayın bu ne abi ya top class futbolcusun mahalle dedikoducusu tarzında eşin var hiç yakışmıyor
Ömürhangisi
Twitterde gördüğüm yorumlara göre çift haneli rakamlara transfer olabilirmiş. Eğer doğruysa hayalden öte değil bizim için malesefYaremchuk’u izleyince aklıma Ulu Johan geldi , şöyle bir santraforumuz olsa keşke
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yapacaksın peki? Var mı kasa da para?Bu dediklerinin hiçbirini tam olarak iyi yapamıyor Galatasaray da vasat seviciligi olmaz Galatasaray da fena değil gelsin o zaman olmaz Galatasaray da iyi bile yetmeyebilir Yasin Öztekin 1 sene muazzam katkı verdi sonra düştü ıslıklandi Selçuk İnan son yıllarını da demiyorum 2014 te biraz düştü diye ıslıklandi Burak Yılmaz 2 kez gol kralı oldu 3. Sene kaçırdığı bir kaç gol yüzünden ıslıklandi ki çok normal burası Galatasaray burda fena değil idare eder performans yetmez burda her zaman iyi olmak zorundasın
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle çer çöp toplaya toplaya bu ekonomiye geldik falcao diagne gibi örnekler de var ama Aytaç gibi bir sürü adam sayarım fatih Öztürk mesela çok mu lazımdı Ahmet Çalık çok mu lazimNe yapacaksın peki? Var mı kasa da para?
Romantizmden vaz geçin artık ve realiteye bakın. Para yok, para yok, para yok. Üstelik transfer cezası var.
Kadro da orta sahada oynatacak elemanın yok.
Emre Akbaba mı iyidi mesela? 4 milyon euro verdik, 1.75 maaş bağladık, bununla mı ilerledik? Bu mu iyiydi?
Kim iyi sana göre? Var mı bir planın? Bana bunlarla gelin. Sloganlar atıp olmayacak dualara amin demeyin.
Ben olanları yazdım. Gerçek şu ki Aytaç hazır durumda. Fiziği belli, oynadığı mevki belli. Yıllardır 25 maç üstü oynuyor. Üst düzey mi? Tabi ki değil. Ama yok abicim başka alternatif yok.Bir yol olmaz abi Aytaç’tan
Twitterde gördüğüm yorumlara göre çift haneli rakamlara transfer olabilirmiş. Eğer doğruysa hayalden öte değil bizim için malesef
Sen, maddi durumumuzun örneğin Fatih Öztürk, Aytaç Kara gibi transferler ile bu hale geldiğini düşünüyorsan, bence bırakalım tartışmayı.Böyle çer çöp toplaya toplaya bu ekonomiye geldik falcao diagne gibi örnekler de var ama Aytaç gibi bir sürü adam sayarım fatih Öztürk mesela çok mu lazımdı Ahmet Çalık çok mu lazim
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abartmayalim. Neresi normal
Herif ilk 11 oyuncusu. Yedekteki etebo 1.2m aliyor. Ogulcan bile 2 kati para aliyor. Yuzde yuz zamla bile 500k euro etmiyor maaşi. Gs 11 oyuncusu icin normal bu paralar
kov eteboyu al 2 tane scout olur kiralık yabancı olurBen olanları yazdım. Gerçek şu ki Aytaç hazır durumda. Fiziği belli, oynadığı mevki belli. Yıllardır 25 maç üstü oynuyor. Üst düzey mi? Tabi ki değil. Ama yok abicim başka alternatif yok.
Beceremiyoruz transferi. Yazın yapamadık, şimdi de yapamayız. O yüzden gerçekçi olup şu maclara Etebo ile değil en azından her şeyini verecek Aytaç ile çıkarım maçlara.
göbüşcan hocam
ay yanlıs oldu ya :d cok sorry
Bal mi ince hesaplar mi?Bu fb ne balli takim yav 3 maça çıkılan haftada bay geciyorlar
Benim genç ilerde para edecek oyuncu sevdiğimi herkes bilir burda seri lemina falcao Babel ben bunların hiçbirini istemezdim elimde olsa mandzukici git iste 4 milyon bağlayalım diye konuşmam falcao yerine Yaremchuk gibi adamlar istediğimi herkes bilir öyle bilmeden sallamaSen, maddi durumumuzun örneğin Fatih Öztürk, Aytaç Kara gibi transferler ile bu hale geldiğini düşünüyorsan, bence bırakalım tartışmayı.
Bu oyuncular yeri geliyor 5-6 ay maaş almıyor.
Diagne, Falcao, N'Zonzi, Andone, Seri, Lemina.
Geçen sezon toplam 50 maça çıkmamışlardır bu oyuncular.
Maliyetini sen hesap et.
Hadi.. Mandzukiç transferi için twitterdan mesaj yağmuruna tut yönetimi. Öderiz yıllık 4 milyon.