Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.721
- 11.627
- 1.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayal olmasa bile hayal olmalı.Bu forumdaki yorumlar çok enterasan.
Burada irfan hakkında çok fazla abartı yorumlar yokdu.Çoğu kişi yetersiz olduğundan bile bahsediyordu.Şimdi tam tersi yorumlar Gerçekten yorumlarda ortamız yok. irfan hakkındaki görüşlerim geçen senede aynıydı şimdide aynı.Hala eksikleri var.Şampiyonlar liginde üç gol attı ama genell anlamda ofansif olarak yeterli olduğunu söyleyemeyiz.Tempo sorunu olduğunu düşünüyorum.
Ama şu ligde yerli olarak alınacak ve hemen katkı sağlayacak tek adamdır.
Dünya futbolunda öyle abartılı paralar dönüyor ki irfancan için 10 milyon isteseler kimse birşey diyemez.
Bu oyuncuları almakda Galatasaray için hayal falan olmaz.Zor dersinde yok hayal yok imkansız nedir yahu.Hatta şu pandemi dönemi olmasaydı biz bu adamı çok rahat alırdık.
@ozlem_trnc17: İrfan Can Kahveci ve Umut Meras bir aksilik olmazsa kesin olarak Galatasaray da diyebiliriz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu cocugu herkes gordu biz alamadik elin belcikalisi geldi aldiAntalyaspor’un Anderlecht’e satin alma opsiyonuyla kiraladigi Mukairu guzel bir gol atti.
Akbaba+Diagne takasi mantikli olmaz mi adminHayal olmasa bile hayal olmalı.
10 m euroya İrfan alma lüksümüz yok.
Başak vermez. Mantıklı olur evet.Akbaba+Diagne takasi mantikli olmaz mi admilp
Galatasaray Türkgücü...@ozlem_trnc17: İrfan Can Kahveci ve Umut Meras bir aksilik olmazsa kesin olarak Galatasaray da diyebiliriz.
Takipci kasiyorlar@ozlem_trnc17: İrfan Can Kahveci ve Umut Meras bir aksilik olmazsa kesin olarak Galatasaray da diyebiliriz.
Çankırılı sülalesi koyu Galatasaraylı, akrabalarını tanıyorum24 Erzincan’da bir golcü daha var, istatistikleri iyi, takip etmek gerekir. Mustafa Ethem Erboğa
İstatistikleri güzel yaşı da genç. Bizim alt yapıdan gidip kiralık oynayacak adamların bu istatistiklere ulaşabileceğini sanmıyorum. Yaşında 21.Çankırılı sülalesi koyu Galatasaraylı, akrabalarını tanıyorum
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nabil Bentaleb Schalkede Kadro Dişi bugün yeni td kadroda düşünmedini acikladi sezon sonu Sözleşmesi bitiyor devre arasinda serbest birakcaklarmiş bedavaya bentaleb kesinlinkle alınmalı cok yetenekli sol ayaklı bir orta saha
Hocanin ifsaladiklarindan biri.Yalan uzerine master yapmis bir kadinTakipci kasiyorlar