- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
forvete marcus kemp,8 numaraya clyde drexler lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok kalastı ya son izlediğimde beli dönmüyor artık. İstemiyorum o yüzden
falcao, sekidika ve ozornwafor disindakilerin sözlesmeleri bitiyor zaten takasta kime vereceksinbu oyuncularin bazilarini takasta kullanabilsek faydali isler yapaiblirdik lakin bu yonetimle zor
gerci bir cogu astronomik maas kazaniyor
falcao, sekidika ve ozornwafor disindakilerin sözlesmeleri bitiyor zaten takasta kime vereceksin
Olabilir ben izlemiyorum bayağıdır. Ama Hayrettinovic sevdandan vazgeçmeni öneririm.
Neden?
Bizim seviye topçu değil, Medunjanin gibi olur bunun sonu da.
Costa’nin sakatlik gecmisini gormussundur adas gecelim onu@Yusuf Ciftci costa-arda fotosu atman icin 30saniyen var
Zuper ligden yabancı almayı sevmezsin pek ama soralım Haris'i nasıl buluyorsun?Costa’nin sakatlik gecmisini gormussundur adas gecelim onu
kanatMusleraFalcao
(Okan)
Oumar Luyi Marcao Saracchi
(Linnes Donk Emin Emre T)
Taylan
(Transfer)
Feghouli Emre K
(Belhanda Transfer Ömer Akbaba)
Transfer Transfer Arda
(Oğulcan Diagne Ali Y. Kerem)
Etebo
Şener
Sekidika
Babel
Ozornwafor
Out
2 orta saha
1 sağ kanat
1 santrafor
İn
Kim demiş costa?Costa mı?Biz akıllanmayız arkadaş.
Şu maaşları tl bazında yazmaktan ne zaman vazgeçecen yav4 milyon tl garanti para alan arda'nin 3 gol attigi yerde bizim üc aylar topcusu feghouli'nin 1 golde olmasi kanima dokunuyor biraz
kurtulmamiz lazim artik bu feghouli ve digerinden
Belki bir yabancı orta saha + Aytaç gibi bir şey olabilir, Etebo'yu gonderebilirsek.kanat
forvet
orta saha
3 transfer bekliyorum ben. 2 orta saha ciddi sürpriz olur. babel gitmez devre arasi