- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Bakasetastan daha iyi buldum ben alıcı gözle izliyorum 2sezondur. Hocanın dokunuşuyla farklı bir top oynayabilir o ışığı görüyorum bunda
Emre akbaba 2. Onun gibi vitaminsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakasetastan daha iyi buldum ben alıcı gözle izliyorum 2sezondur. Hocanın dokunuşuyla farklı bir top oynayabilir o ışığı görüyorum bunda
Emre akbaba 2. Onun gibi vitaminsiz
Bakasetasa mı
Begendigim bir oyuncu degil. Kasimpasa oynadigi takimdaki istatistiklerine bakip almis bence, muhtemelen Serkan Recber transferidir. 2.5 milyon odemisler. Bakasetas veya Maxim kadar fark yaratmiyor.Zuper ligden yabancı almayı sevmezsin pek ama soralım Haris'i nasıl buluyorsun?
Begendigim bir oyuncu degil. Kasimpasa oynadigi takimdaki istatistiklerine bakip almis bence, muhtemelen Serkan Recber transferidir. 2.5 milyon odemisler. Bakasetas veya Maxim kadar fark yaratmiyor.
Bizim oyun stiline uygun bir 6 numara. Eğer yabancı hakkını bu bölgede kullanacaksak düşünülmesi gereken bir oyuncu
yedekten koyabilecegimiz orta saha yok. aytac bile direnc katar. cok sari kart görüyor ama sonradan oyuna girip atilacak hali yok benceBelki bir yabancı orta saha + Aytaç gibi bir şey olabilir, Etebo'yu gonderebilirsek.
Çok feci kazık oldu Etebo ya.
yedekten koyabilecegimiz orta saha yok. aytac bile direnc katar. cok sari kart görüyor ama sonradan oyuna girip atilacak hali yok bence
eskiden karsi cikardim ama terim verim aliyor bir sekilde yerlilerden

Yahu fb bırakır mı bize?Büyük ihtimalle olmaz da, olur da eğer İrfan Can'i alırsak, direkt şampiyon oluruz gibi bir şey olur.
Hem eksik olan bölgemize çok önemli gencecik bir yerli oyuncu katmış oluruz, hem de inanılmaz bir psikolojik üstünlük sağlamış oluruz diğer takımlara karşı.
O yüzden, böyle bir girişim var ise, her türlü şart zorlanmalı bence.
bakesetas emre akbaba vitaminsizine göre gayet terminatör gibi.Buarada şunu anladım ki emre isminde topçu almayacan bize.Biri hain çıktı diğeri 3 maç oynadı suudiler bile sepetledi Allahın çırpısı diğeride bu akbaba .Emre ismindeki futbolculara karşıyım.( Emre Aşık hariçtir)Emre akbaba 2. Onun gibi vitaminsiz
Geçen hafta da Vedat muric diyordu şaşırdı iyiceRasim: Sorloth gelebilir