Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcaoyu ve luyindamayi 2 sene once ocakta aldi 2 si de ligi bilmiyordu takimi bilmiyordu hocayi bilmiyordu tas gibi oturdular
O transferler her zaman tutacak diye bir şey yok. Bizim bu sene acil şampiyon olmamız lazım. Bu yüzden kısa vadede başarılı olacak garanti isimler almamız şart.

Jese nedir abi 2020 yılındayız en son kaç sene önce top oynadığı belli değil herifin

Luyindamanın yerine en az luyindama kadar çevik, güçlü, hızlı bir stoper lazım renktaşlar.. Donk'la sezon bitmez...kolkır bize göre değil

Ne kolkırı ya marcaonun yanına pişmiş stoper lazım. İngiltereden geçmişine güvenilir bi adam getirmeliyiz. Takımda da muslera ve gelecek stoper harici yaşlı olmamalı.

az önce okudum Twitter'de...Fenerbahçe Parisde serbest kalan Jese Rodriguezi istiyormuş....aslında tam bize uyacak tipte bir oyuncu ve serbest olması da cazibeli....eğer tutarsa yaşıda 27 olduğundan baya kazançlıda çıkabiliriz...bir zamanlar burada bayada isteniyordu diye hatırlıyorum

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Muhtemel istatistiği: 12 maç 0 gol 1 asist

Caulker bize gelip avrupada da iyi oynarsa 15-20 arasına gidebilir bu arada.Hem potansiyeli önceden beri bilinen ama patlama yapamamış bir oyuncu hem de ingiliz.Yaşı da 28 falan.İngiliz oyuncuların her zaman piyasası oluyor CLye falan gidip bi iyi oynasa çok iyi para verir ingiliz kulupleri

İrfan Can ismi nereden çıktı?

Birde istikrarlı bir şekilde izleyen var mı İrfan'ı?

Eksiği nedir artısı nedir bize ne katar , küçük büyük maç ayrımı yapmadan izleyen birinin yorumuna ihtiyacım var.

Mariano ,Dany Alves ayarında bir bekti avrupadaki sayili bek oyuncularindan biriydi yani oylesini almak çok zor artık

bize birde artık Allah aşkına duran top kullanabilen bir oyuncu lazım...şampiyonluğa oynayan bir takımın daha duran toptan bir golü olmamasıda tam bir rezillik....Hayvan gibi Stoperlerimiz var adam akıllı kornerden golümüz yok...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Çok üzücü bir durum bizim takım duran top kullanacağı zaman çayı tazelemek yada su içmek için mutfağa gidiyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt