Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama
15 m €'ya EPL'de

İrfan Can Kahveci
10 m € bonservis ile Gsmizde

Alexandr Sörloth
3 m € kiralama bedeli, 1.5 sezon sonra 10 m € zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık

Henry Onyekuru
2 m € kiralama bedeli, 1.5 sezon sonra 5 m € zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık

Steven Coulker
1.5 m € bonservis ile GSmizde

Gary Rodriguez
Maaşına karşılık bedelsiz olarak 1.5 sezon kiralık

olsa ne güzel olur değil mi lan:/
bunlardan bir luyi onyekuru olur abi luyiyi de 15 e mümkün değil satamazlar max 10

Taylan'ın önünde oynayacak adam yok ama biz Taylan'a yedek olsa diye adam alıyoruz. Alacagımız adamda Evliya Çelebi gibi Anadolu da ordan oraya bedelsiz şekilde sürüklenmiş Aytaç. İşin en kötüsü de sözleşme süresi "3.5 YIL".

Sorarlarsa Galatasaray'ın geleceğini dizayn ediyoruz derler.

Maddi açıdan zor durumdayız. Arnor sigurdsson var. Cska'da bu aralar yedek. Kanat olarak bitiriciliği var,kiralanması çok şey katar.

Kiralamazlar muhtemelen. Bir de en son ne zaman rusyadan transfer yaptik ben hatirlamiyorum.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Kiralamazlar muhtemelen. Bir de en son ne zaman rusyadan transfer yaptik ben hatirlamiyorum.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
2 sezon önce cska real maçında çocuk reali otoban etmişti. :asd:

Jesper karlsson'u öneririm, az alkmar'da fena oynuyor.

adam boşta ve kötü bir oyuncuda değil...zaten oynasaydı alamazdık...bu bir fırsat transferi olabilir aslında ve yaşıda uygun...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Dostum neyin fırsatı son resmi maçı ne zaman o bile belli değil adamın bize direk katkı verecek adam lazım devre arası için sene olsaydı belki o risk alınırdı en azından kamp falan görür diye

Aslı astarı varsa cumartesi Monaco ile görüşülmüş Kuru için. Noel’in ilk günü olması düşündürücü. Kaynak galasevgisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt