Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocuk da potensiyel var deniyor. Ptt liginden kacirilmamali varsa

Transfer OUT
Diagne zu Arabia = 5m Euro
Falcao zu Usa = 1m euro
Luyindama zu England = 10m Euro

-------------------------------------

Transfer IN
Ali Akman - 1-2m euro
Irfan Can - 10m euro
Genc stoper - 2-3m euro

Ilk 11 :

Muslera

Omar - Donk/Genc Stoper - Marcao - Saracchi

Taylan

Emre Kilinc - Feghouli - Irfan Can - Arda

Ali Akman/Ogulcan/ Ali Yavuz​
ligi ilk dörtte bitiremez bu kadro

irfan alınacak en iyi yerli ortasaha ve özel bir futbolcu ama alınması imkansız gibi bir durum.. en iyi özellikleri top saklama ve oyun vizyonu ayrıca yumuşak bir oyuncu değil. seri, aytaç falan bu takımda olmaz bana kalsa yedek bile olmaz. belhanda sezon sonu gitmeli. tek alınabilecek oyuncu şu anda onyekuru yaşı ve takıma uyumu noktasında her zaman katkı sundu. farklı oyunlar için kesin gerekli.

Ekli dosyayı görüntüle 106204

1.5sene sözleşmesi kalmış ve son 1 senedir sakatlık ve formsuzluk yüzünden oynamamış birine kim 15m versin. Potansiyeline güvenip alırlar diyeceksin o zaman neden belçikadayken almadılar derim bende. Bizde de daha kanıtladığı bir şey yok birkaç cl maçı dışında. Zor yani. Sözleşmesini uzatıp sene sonuna kadar düzenli oynatıp form bulmasını sağlamayız anca o zaman dediğin rakamlara gidebilir
1 yil sozlesmesi kalmis Bruma 15 milyona satilmadi mi? Belcikadayken niye almadilar diyorsun da Marcao’yu Porto ve Benfica gormedi de biz mi gorduk diyen insanlardan farkin yok kusura bakma ama shit 1 bakis acisi.

Biz de kanitladigi bir sey yok diyorsun, devre arasinda gelip yaninda ayni dili konusmadigi adam ile muthis performans ortaya koyup sampiyon oldu ve o sezon duran toptan az gol yemistik. Son 10 yilda Dany, Chedjou, Maicon, Ahmet Calik, Semih Kaya, Burdisso, Serdar Aziz’i izlemis taraftar Luyindama’ya bok atiyor neymis ayagi iyi degilmis Donk’un ayagi daha iyiymis. Ayni taraftar gecen sezonun son haftalarinda Donk’un rezalet performansini gorunce sozlesmesi uzatilmamali diyen taraftar. Chedjou’nun da ayagi iyiydi ama defansi bok gibiydi. Hoca yeri gelir yine formayi verir ve 1-2 mac sonra yine 20-25 milyonlar forumda yazilmaya baslar.

Marcao’ya da salliyorsun yok hava toplarina cikmiyormus soylesene adas nasil bir stoper istiyorsun, dort dortluk stoper istiyorsan git Liverpool’da Van Dijk’i veya Ramos’u falan izle. Buyuk takimlarda oynayan Lenglet, Umtiti, Lindelof, Bailly, Mustafi, Rudiger bile yerden yere vuruluyor. Takimda satabilecegimiz iki oyuncu var onlar da 1-2 kotu mac sonra degersiz olmaya basliyorlar ilginc.

olabilir de o ancelotti denilen... x2 fiyat cekmeliyiz

“I think we have a good squad. We are missing a lot of important players. Digne, Alan, James. So, I think with these players back, we can have a really good season. We don’t have to think about the transfer window in January,” said Ancelotti after the game.

Belki Leeds ister diye düsünüyorum. Koch daha Mart ayina kadar yok ve adamlarin kadrosunda 3 stoper var. Bielsa bir de arada sirada 3 stoperle oynamayi tercih ediyor, ve Tomori ile ilgileniyorlarmis diye haber görmüstüm.

1 yil sozlesmesi kalmis Bruma 15 milyona satilmadi mi? Belcikadayken niye almadilar diyorsun da Marcao’yu Porto ve Benfica gormedi de biz mi gorduk diyen insanlardan farkin yok kusura bakma ama shit 1 bakis acisi.

Biz de kanitladigi bir sey yok diyorsun, devre arasinda gelip yaninda ayni dili konusmadigi adam ile muthis performans ortaya koyup sampiyon oldu ve o sezon duran toptan az gol yemistik. Son 10 yilda Dany, Chedjou, Maicon, Ahmet Calik, Semih Kaya, Burdisso, Serdar Aziz’i izlemis taraftar Luyindama’ya bok atiyor neymis ayagi iyi degilmis Donk’un ayagi daha iyiymis. Ayni taraftar gecen sezonun son haftalarinda Donk’un rezalet performansini gorunce sozlesmesi uzatilmamali diyen taraftar. Chedjou’nun da ayagi iyiydi ama defansi bok gibiydi. Hoca yeri gelir yine formayi verir ve 1-2 mac sonra yine 20-25 milyonlar forumda yazilmaya baslar.

Marcao’ya da salliyorsun yok hava toplarina cikmiyormus soylesene adas nasil bir stoper istiyorsun, dort dortluk stoper istiyorsan git Liverpool’da Van Dijk’i veya Ramos’u falan izle. Buyuk takimlarda oynayan Lenglet, Umtiti, Lindelof, Bailly, Mustafi, Rudiger bile yerden yere vuruluyor. Takimda satabilecegimiz iki oyuncu var onlar da 1-2 kotu mac sonra degersiz olmaya basliyorlar ilginc.

Sıçmık olan senin yazdığın yazı. İlk paragraf dışında okumadım. Karşıt bir görüşte yorum gelince hemen çirkefleşip ofansif yazıyorsun ki benim gayet uslubum duzgun bir şekilde sana yazmıştım.

Luyindamayı iyiyse neden kimse almadı demedim orda 8mye girilecek risk değilmiş de bize düştü topçu. Ki 1.5 senede gördük adamların neden risk alıp transfer etmediklerini

Hadi benden bir daha alıntı yapma sıfır şakayla yazıyorum en nefret ettiğim insan tipi bu en ufak şeyde ağzından salyayla ofansif yazı yazmak fln
Okuduğunu anlamanı tavsiye ediyorum sana

Sıçmık olan senin yazdığın yazı. İlk paragraf dışında okumadım. Karşıt bir görüşte yorum gelince hemen çirkefleşip ofansif yazıyorsun ki benim gayet uslubum duzgun bir şekilde sana yazmıştım.

Luyindamayı iyiyse neden kimse almadı demedim orda 8mye girilecek risk değilmiş de bize düştü topçu. Ki 1.5 senede gördük adamların neden risk alıp transfer etmediklerini

Hadi benden bir daha alıntı yapma sıfır şakayla yazıyorum en nefret ettiğim insan tipi bu en ufak şeyde ağzından salyayla ofansif yazı yazmak fln

Ya bizim taraftar oyuncularimizin degerlerini ya acayip abartiyor, ya da senin gibi tersini yapiyor.

Bence Luyindama Kongolu patates tarlada sakatlanmasaydi, ve ayni seviyede sezonu bitirseydi, 15e rahat satardik. Tabi burda bazi üyeler 25 den falan hayal ediyor, ve o rakamlar bana yasi yüzünden en iyi döneminde bile gercekci disi geliyordu, ama adamin tam PL'e uygun oyuncu profili var.

Zaten kücük bir PL takiminda oynadigi an, hocasi buna öyle fazla topla riske girmeye izin vermez bence.

Ya bizim taraftar oyuncularimizin degerlerini ya acayip abartiyor, ya da senin gibi tersini yapiyor.

Bence Luyindama Kongolu patates tarlada sakatlanmasaydi, ve ayni seviyede sezonu bitirseydi, 15e rahat satardik. Tabi burda bazi üyeler 25 den falan hayal ediyor, ve o rakamlar bana yasi yüzünden en iyi döneminde bile gercekci disi geliyordu, ama adamin tam PL'e uygun oyuncu profili var.

Zaten kücük bir PL takiminda oynadigi an, hocasi buna öyle fazla topla riske girmeye izin vermez bence.

Ben değersiz demiyorum ki yine en kötü aldığımız paraya gider de 1 senedir hem formsuzluktan hem de sakatlıktan forma bulmamış herif. Öncesinde de kendini tam manasıyla kanıtladığını düşünmüyorum. Durum böyleyken neden bi pl takımı çıksın 15m versin onu manasız buldum sadece. Bunu dediğim için sıçıyormuşum herife göre. Marcaoyu ilk gününden beri savunan ilk maç konusunu açan benim forumda yine de linç yiyoruz

Çapraz bağ yırtmasa sadece psg maçındaki performansı ile 20den aşağı transfer yapmazdı eplye

Transfer OUT
Falcao zu Usa = 1m euro

Transfer IN
Ali Akman - 1-2m euro
Irfan Can - 10m euro
Genc stoper - 2-3m euro

Ilk 11 :

Muslera

Taylan

Bunca zamana kadar yapılan bütün kötü kadro planlamalarını unutun çünkü bu en kötüsü..

İrfan kim ve niye 10M verirsin? 5M bile zarardır o adama. Ali Akman / Oğulcan / Ali Yavuz üçlüsü ile sen gol atacağını düşünüyor musun? Sol tarafta max. 55 dakika oynayan Arda niye oynar? Bu takım 40 Hafta oynasin max. 40 gol atar :D

Transfer OUT
Falcao zu Usa = 1m euro

Transfer IN
Ali Akman - 1-2m euro
Irfan Can - 10m euro
Genc stoper - 2-3m euro

Ilk 11 :

Muslera

Taylan

umarım yönetim senin gibi düşünmüyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt