Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.558
- 73.107
- 5.188
güzel bi kontra kelime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel bi kontra kelime

Bugune kadar forumda bir baska goruse karsi uslubumu bozmadim, sallamayalim yani. Beni bilen bilir karsi goruslere her zaman saygi gostermisimdir. Usluptan bahsederken, Ali Yavuz elestirilerinde uslubunu bozan ben degildim hatirlatayim.Sıçmık olan senin yazdığın yazı. İlk paragraf dışında okumadım. Karşıt bir görüşte yorum gelince hemen çirkefleşip ofansif yazıyorsun ki benim gayet uslubum duzgun bir şekilde sana yazmıştım.
Luyindamayı iyiyse neden kimse almadı demedim orda 8mye girilecek risk değilmiş de bize düştü topçu. Ki 1.5 senede gördük adamların neden risk alıp transfer etmediklerini
Hadi benden bir daha alıntı yapma sıfır şakayla yazıyorum en nefret ettiğim insan tipi bu en ufak şeyde ağzından salyayla ofansif yazı yazmak fln
Okuduğunu anlamanı tavsiye ediyorum sana
Açikcasi ikiside yok. Ilk öncelik ilk 11e olmak uzere yedegede oyuncu lazim. Ama bizimkileri direk yedek olacak oyuncu alacaklarini herkes biliyorAs oyuncumuz var da alternatifi kaldı.
Fb icin o kadar gidermiyim sebce xdStattaki yerini alacak mısın
dinamo
dinamo
alman hoca diye titriyormusun rtaş damardan mı verek nasıl istersinbiri boştaki alman hocaların listesini yapabilirmi
alman hoca diye titriyormusun rtaş damardan mı verek nasıl istersin
Aytaç'ın menajeri Yekta ile Bursaspor'daki Batuhan'ın da menajeriymiş..
Devre arası Aytaç sene sonu Yekta ilerleyen senelerde de Batuhan hayırlı olsun diyelim