Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav sizinki duygusal bi ret. mesela fenerlilerde meloyu iyi topçu olarak görmez, türlü yakıştırmalarda bulunur.
benim için efsanedir mesela tarihimizdeki en sevdiğim 4-5 topçu içindedir.

emredeki durum da o. çok yetenekliydi keşke para kazandırarak gitseydi bizden.
o zamanki durumları bilmiyorum açıkçası tüydü mü yoksa bizim kulübün dalkavukluğuna mı geldi sözleşme konusu, ona yorum yapamayacağım.
Emre B. eğer bizde devam etmiş ya da para kazandırmış ve bize geri dönmüş olsaydı heykelini dikerlerdi zaten. Sadece Tugay da onun klansmanında iyi bir orta sahaydı.

Şunu bunu deneyelim diyorsunuz ya. Bizim kazanmamız gereken 1 numaralı adam Bartuğ Elmaz’dır. Berat,Emre filan hikaye.

valla korkak futbol oynatan anadolu hocalarından değil kayserispordaykende beğeniyordum buradada aynı oyunla devam ediyor renkli bir kişilik yılmaz vuralın yabancı versiyonu ısrarla sezon öncesli alibeci istedi almadılar yönetim hocadan bence pek haz etmiyorlar başarısız olduğu an kovarlar.
hocayı rahmetli Ali Samiyen bile kovamaz.Oyle biri yok

Okan=Emre benim gözümde ikisi de aynı şekilde ayıp etti bize.Ama emrenin durumu farklı direkt olarak idol alınacak bir adam değil çünkü direkt kişilik sıkıntısı var adamda , ırkçılık yapmış bir adamdan bahsediyoruz.Öyle Melo gibi oyun içinde pislik bir adam değil sadece direkt olarak karakter yoksunudur emre b.

İrfan bu pas oyununda etkili olur gerçekten ince işleri çok rahat yapabiliyor ayrıca doğrudan çalım ile adam eksiltme ve şut tehditi var. Ama bence ilk öncelik şu Jesper Lindström gibi bir oyuncu olması gerekir videolarda filan izlediğim kadarıyla pası verdikten sonra doğrudan ceza sahasına giriyor gol-asist odaklı oynuyor tamamen ki 13 maçta 8 gol 4 asist ile oynuyor bu sezon

Hücum anlamındaki o hareketliliğe ceza sahasına doğru o koşulara çok ihtiyacımız var mesela Emre Kılınç'ın Trabzon maçındaki ilk golde Oğulcan ile yaptığı o paslaşmalar o ileri doğru yaptığı koşu çok çok değerli Lindström de gördüğüm kadarıyla tam olarak bu yüzden isteniliyor sadece pas-alış verişini yapsın diye değil de pası verdikten sonra o hareketliliği için. Ayrıca yay civarından vurduğu şutlar ile bulduğu goller için de Fatih Terim istemiş de olabilir

Öyle bir paramız olursa ikisini birden alalım tabii ki :asd:

Engo adlı kullanıcı beğendi

GAZETECİ

@DuyumcuAbiniz

·
23d

bugün menajerler aracılığı ile surpriz bi transfer teklifi geldi (sanırım İspanya liginden) Okan Koçuk için teklif var ve düşündürücü bi teklif yani bonservisiyle birlikte iyi bi teklig diyolar da şimdilik nabız yoklama gibi bi durum

3-4 milyonlukluk bir teklif geldiyse kabul ederdim ben yerinede Nurullah Aslan'ı alırdım.

Başkan Mustafa Cengiz'in Belhanda'nın menajeri D'avilla ile yaptığı görüşmeden sonuç çıkmadı.
Belhanda'nın Ocak ayında yıllık 4M€ veren Al Duhail ile anlaşacak. Faslı futbolcunun sezon sonunda da serbest bir oyuncu olarak Katar'a gitmesi bekleniyor.

Ajansspor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt