Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru 7.5 milyon çok mantıksız sezon sonu olsa bile İrfan Can'a veririrm en kötü o 7.5'u. Onyekuru'nun hızı dışında kapalı savunmaları için bir silahı yok, pas oyununda yok, bitiriciliği ilk geldiğinde bir kanat oyuncusuna göre daha iyiydi ama oynamaya oynamaya oda körelmiştir, profesyonel kendine bakan ekstra çalışma yapan birine de benzemiyor yani şuanda ona bu kadar maliyet bağlamak çok mantıksız parlasa bile tekrar satmak zor olacaktır çünkü Monaco'da ki performansı nedeniyle

Aslında bazıları Onyekuru'ya karşı değil. Dünyada Onyekuru dışında sol açık yokmuş gibi davranılmasına karşı. E şimdi 7.5 istiyorlar bonservis vereceğiz. Neden daha iyisi olmasın tarzında bi karşı çıkma. Yoksa başımızın üstünde yeri var :)
7.5 bonservis olayına ihtimal vermiyorum.Kiralık olacaktır.Zaten hazır hiçbir oyuncuyu alabilecek gücümüz yok.Onyekuru için bu riske değer.

Aytaci begendimgden degil yerli alternatifler arasinda en mantiklisi oldugu icin istiyorum. Yoksa basligina da yazdim topla kotu baya ve burda kufur yeme olasilgii cok yuksek diye.

500k eurodan dusuk olmali maasi onun da

Kesinlikle aytaçı almak zorunda değiliz.Renktaş almak gibi bir mecburiyetimiz yok.Hiçbir mantığı yok.

sezon sonu zaten iyi bir altı numara alınır.taylanla birlikde götürürler.

onyekuru'ya 7 milyon euro verecek enayi yoktur dünya piyasasinda
adami aldilar aylardir oynatmiyorlar
maksimum 5 milyon euro verirlir, 1m kira 1.5 sene, 4 milyon satin alma opsiyonu arti bonuslar islerine geliyorsa
Abdurrahim Albayrak var transfer komitesinde bizim cagneye 13 verdik unutma hocam .maicon u 1.5 a sattılar adam liginde kral defans oyuncusu idi
Mitroglu falan saymıyorum daha

Onyekuru’ya karşı çıkan arkadaşlar puan kaybettiğimiz maçları bir izleyin.
Onyekuru'ya karşı çıkmak kanat oyuncusuna karşı çıkmak mı? Kanat oyuncusu eksiğimiz var zaten ama sol kanattan ziyade sağ kanat eksiğimiz var bence. Feghouli kanat için artık uygun değil hızı yetersiz kalıyor ama ortada çok iyi performans gösteriyor sol kanatta ise Arda şu anda iyi performans gösteriyor ve orada herkesin umutlu olduğu Kerem Aktürk var yeri geldiğinde Babel veya Emre Kılnç'ta oynayabilir. Sağa kanatta ise kanatta iyi katkı veremeyen Feghouli ve olmadığında Oğulcan ve Emre Kılınç var. Sağ kanata adam alırsak Feghouli'yi orta sahada kullanıp onun performansını yukarı çekeriz ve Belhanda gibi orada istikrarsız birinden ise daha zeki ve istikrarlı birine de geçmiş oluruz. 1 hamleye daha fazla fayda ederiz yani

Arkadaş biz niye hep aynı isimlerin etrafında dönüp duruyoruz.

Onyekuru da Onyekuru bıktım ya hep aynı isimleri görmekten. Tamam Onyekuru bizde iyiydi ama bu adam aylardır top oynamıyor. Aynısı Seri için de geçerli. Bize gelir gelmez bize güç katacak adamlar lazım. Bunlar gelecek de form tutacakta ohoo ölme eşeğim ölme lig biter o zamana kadar.

sent via GSC

zinkcernagel mingkernageli niye paylasiyorsunuz yav

bu beceriksiz yoneticilerle garry rodrigues bile basarili transfer sayilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt