Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylandan bunu cikaran salihden ne yapar

Salin'in neyi iyi ? savunması mı hücumu mu ? neyi ? gamsız pısırık bi futbol anlayışı var hiçbirşey olmaz ondan

Taylan'ın Salih e göre artısı mücadelesi koşması basması presi enerjisi.. ha ben Taylan'ın daha kırk fırın ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum.. biraz daha sertleşmeli.. şut tehtidini geliştirmeli..vs..

Kayseri gençlerbirligi maçının özetine baktım emre demir oynuyor iyi de oynamış tabi canlı izlemek de lazım ancak Kayseri ne yaparsa zor yenermis kalecileri bizim eski İsmail cipe çok kötü goller yemiş
Kaleci fatih şener bonservisi ozornafor kiralık verip emre demir denenebilir mi ?

Yarında kısmetse salih uçan haberiyle birlikte olacağız

Her hıyarım var diyene tuzla koşmamak lazım etkileşim için milletin yapmadığı şey yok

Kandırılmayalım mümkünse,costa diyo millet bide falcaoyu çabuk unuttuk

Salin'in neyi iyi ? savunması mı hücumu mu ? neyi ? gamsız pısırık bi futbol anlayışı var hiçbirşey olmaz ondan

Taylan'ın Salih e göre artısı mücadelesi koşması basması presi enerjisi.. ha ben Taylan'ın daha kırk fırın ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum.. biraz daha sertleşmeli.. şut tehtidini geliştirmeli..vs..
3F1EEA57-E4BD-4077-B4F5-4C91DE7F48A4.jpeg

92899C56-589C-447C-9C27-B5A22D536DBA.jpeg

BDE0BA61-38AF-453F-B8AF-7010EB892CB4.jpeg

İstatistikler üzerinden konuşsanız daha iyi olur rtaş

Sözleşmesi yıl sonu biten oyuncular

Bizi ilgilendirmiyor. Biz hem fakiriz hem beleş oyuncu istemeyiz, istesek de alamayiz. Bize kazik lazim. Cok seviyoruz kazik yemegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt