Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Costa Falcao kadar yumuşak bir oyuncu değil ama ilginç şekilde daha çok sakatlanıyor. Bence böyle bir transfer hamlesine girmemeliyiz gidip genç bir forvet bulalım Cagne'de dehlensin Oğulcan+Yabancı Genç forvet götürür bizi.

Diego costa yalan olduğu açık burda bi kulübe satmaya çalışıyolar falcao kazandı costa niye kazanmasın diyolar

Ali naci'ye göre sponsorlardan biri menajerine fiyat falan sormuş. Sonra bizim yönetime maaşın birazını biz verelim, gelsin demiş. Yönetim geri çevirmiş
Zaten elimizde oynatamadigimiz iki forvet var, mantık almıyor.Ha devre arası ikisini de gonderiyorsak (bence sıfır ihtimal,bu yönetim beceremez) anlarım da durup dururken böyle gelin güvey misali enteresan.Onyekuru-Seri gelsin yeter,Ali Akman bile bomba transferdir bizim için şu şartlarda.İşe yarar oyuncuları kaybetmesinler yeter her sezon devre arası yaptıkları gibi.

Bu adam harbiden simdiye kadar, hic bos haber yapmadi.

Gelirse sasirmam, bizim yonetim sever oyle seyleri.

Falzao ve biagnye yi sutlayip

Costa ve Niasseyi cokek.

Ikiside bos

l0lza

müzmin sakat falcao'dan müzmin sakat costa ya mı ?

Oğulcan bi gol attı diye gene pofpoflamar başlamış. Neymiş 1 forvet + Oğulcan yeterliymiş. Şaka mısınız ya. Oğulcan neyi kanıtlamış da yeticek bu.

2 hafta önce de sövmedik mi akbabayla ikisine.

Daha kırk fırın ekmek yemesi lazım durun hele bi oynasın sürekli görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt