Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziğini kastetmiyorum. Sene başından beri oynamıyor zaten, şimdi de ülkesinde kafasına göre takılıyor gelip maç ritmi bulması falan çok rahat 2 ay geçer bize direk gelip katkı verecek adam lzım

Fiziğini kastetmiyorum. Sene başından beri oynamıyor zaten, şimdi de ülkesinde kafasına göre takılıyor gelip maç ritmi bulması falan çok rahat 2 ay geçer bize direk gelip katkı verecek adam lzım

Onda kesin haklisin. Gelirse bile ilk 11 yapana kadar epey zaman gecer.

Bizim başkan akıllı bir adam değil transfer konusunda. 1 yıldız gönderirsem bari 1 yıldız alayım diye düşünebilir ayrıca ben herkesin aksine oluru varsa hocanın her türlü Costa’yı isteyeceğini düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca kulubenin hemen arkasina oyuncu istiyorsa bende costa olur derim. Baska bi aciklama bulamiyorum.

Yada hastane sponsor olacak falcaodan sonra ismimiz biraz da costayla anilsin diye. Guzel reklam olur

Onda kesin haklisin. Gelirse bile ilk 11 yapana kadar epey zaman gecer.
He ama para olsa şuan resmen okazyon transferinin vücut bulmuş hali olur. Biz almazsak muhtemelen başka biri alabilir çok az bi paraya. Belli ki artık monaco kurtulmak istiyor bu fırsat gelmişken Geri tepmek de olmaz gibi

Diego costa için oynamak istiyor mu oynamayı özledi mi o önemli. Yaşadığı sakatlıklar çok önemli şeyler değil transfermarkta bakıp müzmin denecek kadar yeterli veri yok. Bacağı olmayan aboubakar bile nasıl katkı veriyorken oynamayı özleyen costa neler yapar bilmek zor değil

Diego Costa’dan olsa olsa Florya’nın kapısında it olur. Herif Emre denen zırtapozdan daha antipatik.

Bizim Bana göre önceligimiz kilit acan kreatif bir isim olmali

Kaybettigimiz karagumruk macinda topu iyi cevirdik ama kilidi acamadik mesela ilk yari,böyle anlarda kreatif calim atan bir oyuncu gerekiyor bizim en buyuk eksikligimiz bu

Daha sonra da tabiki bir forvet oyuncusu

Costayı yıllık 5-10 m lara almak gibi bi hata yaparsak elimizde falcao örneğide varken ve kulüptekiler hoca dahil paramız yok demeye devam ederse anında ahmed arif kesen saflarına katılırım

Epc5xZpUcAMnP-4

Hoca Ozornwafor’u neden kiralik yollamadi acaba. Adam listenin disinda kaldi. Aklima tek gelen sey takima alistirmak ve yavas yavas hazirlamak. Baska aciklamasi olamaz cunku rahat rahat super ligden veya ikinci ligden bir takima kiralik gidebilirdi.

Volkan Kılıç: ''Galatasaray, devre arasında 2 Türk 2 yabancı 4 transfer yapacak. Yönetim, 1 kanat 2 ortasaha 1 forvet şeklinde transfer yapma çabasında!'' (Sportcell)

Herif yine gsevgisinin söylediklerini çalmış,eksiltme artırma bile yapmamış aynen çalmış coulibaly haberinide çalmıştı yine ve bu trtde muhabirlik yapıyodu geçen seneye kadar hiç utanıyolarmı acaba

hoca 1-2 sene önce ne güzel ifşa etmişti duyumcu geçinenleri

Volkan Kılıç: ''Galatasaray, devre arasında 2 Türk 2 yabancı 4 transfer yapacak. Yönetim, 1 kanat 2 ortasaha 1 forvet şeklinde transfer yapma çabasında!'' (Sportcell)

Herif yine gsevgisinin söylediklerini çalmış,eksiltme artırma bile yapmamış aynen çalmış coulibaly haberinide çalmıştı yine ve bu trtde muhabirlik yapıyodu geçen seneye kadar hiç utanıyolarmı acaba

hoca 1-2 sene önce ne güzel ifşa etmişti duyumcu geçinenleri

Vay ahlaksız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt