Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eteboyu kesin yollamak lazım bunu öneren menajerde telefon rehberlerinden engellensin

Belçika'da bir arkadaş çok büyük balon demişti Esiti için, çok küfür ederiz demişti.

ben taylana da sövüyorum abi. sen sövmüyorsan bi sorun var demektir.

Esiti terimle beraber Gentteki performansını yakalayabilir. Gentte oynarken de ilgilenmiştik diye hatırlıyorum.

Sert, kemik 1 dos. muhtemelen kiralık gelir

ben taylana da sövüyorum abi. sen sövmüyorsan bi sorun var demektir.

Esiti terimle beraber Gentteki performansını yakalayabilir. Gentte oynarken de ilgilenmiştik diye hatırlıyorum.

Sert, kemik 1 dos. muhtemelen kiralık gelir
taylana ne konuda sövüyorsun ? şuan için taylanın performansını verecek biri görem,yorum hele esiti bizim oyun için tamamen zıt bir adam

Belhanda devre arası gider. Bonservis getirmez.

Falcao Amerika'ya gidecekse bonservisiyle göndermektense, 5-6m Euro gibi bir rakama zorunlu satın alma koşullu (Örn: 5 maça çıkarsa aktif olacak şekilde) kiralayıp maaşını biz ödeyelim.

Etebo'yu geri yollarız.

Diagne'yi İrfan ile takasta kullanabiliriz. Diagne + 6-7m Euro'ya biter bu iş.

Luyindama 12-15 arası satılır.

Ahmet Musa = Free transfer

Aytaç = Free Transfer veya takas transferi

Salih = Free Transfer veya takas transferi

Sörloth veya o tip bir santrafor transferi

Bir tane de stoper alınırsa (Alanya'daki eleman olabilir)

takım bu sezonu öyle böyle zirvede tamamlar. Muslera dönünce takım zaten güçlenmiş olacak..

Belhanda devre arası gider. Bonservis getirmez.

Falcao Amerika'ya gidecekse bonservisiyle göndermektense zorunlu satın alma opsiyonuyla 5-6m Euro gibi bir rakama zorunlu satın alma koşullu (Örn: 5 maça çıkarsa aktif olacak şekilde) kiralayıp maaşını biz ödeyelim.

Etebo'yu geri yollarız.

Diagne'yi İrfan ile takasta kullanabiliriz. Diagne + 6-7m Euro'ya biter bu iş.

Luyindama 12-15 arası satılır.

Ahmet Musa = Free transfer

Aytaç = Free Transfer veya takas transferi

Salih = Free Transfer veya takas transferi

Sörloth veya o tip bir santrafor transferi

Bir tane de stoper alınırsa (Alanya'daki eleman olabilir)

takım bu sezonu öyle böyle zirvede tamamlar. Muslera dönünce takım zaten güçlenmiş olacak..

çok şey istiyorsun hocam :D belhanda bonservis getirmeyecekse neden gitsin 6 ay daha oynar falcao gitse gitse 1-2 m e gider hatta bedava teklif gelse dahi satarlar yarısı monacoya da gidecek sörloth imkansız diğerlerinin oluru var gibi

Galatasaray'da performansı hayal kırıklığı yaratan Etebo'nun yerine düşünülen ismin PAOK'tan Anderson Esiti olduğu ortaya çıktı.

@fotomac

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yalan söyleyim isterim ben takımda Esiti'yi öküz gibi fizik var adamda özellikle bire bir kontağın bu kadar çok olduğu ligimizde iş yapardı. Bize karşı bire bir temaslı oynayan Karagümrük & Alanya gibi takımlara karşı sıkıntı çektik bir şekilde bu oyuna fizikli oyuncuları da katmamız gerekiyor

Taylan türk diye gözünüze basit bir oyuncu gelmesin. Yıllardır bizde oynayan ön liberolar içinde melodan sonra ilk defa taylanda bu denli iyi pozisyon alma gördüm. Ayrıca melo gibi topu kaptıktan sonra direk oyuna sokma özelliği var. Bu 2 özelliği taylanı ligteki diğer bütğn ortasahalardan ayırıyor

Taylan türk diye gözünüze basit bir oyuncu gelmesin. Yıllardır bizde oynayan ön liberolar içinde melodan sonra ilk defa taylanda bu denli iyi pozisyon alma gördüm. Ayrıca melo gibi topu kaptıktan sonra direk oyuna sokma özelliği var. Bu 2 özelliği taylanı ligteki diğer bütğn ortasahalardan ayırıyor
Evet, fakat fizikli rakiplere zorlaniyor ve bazen Belhanda gibi onemli yerlerde top kaptiriyor ama yerine gercekten cok iyi birisi alinmayacaksa bence devam edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt