Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaçdan iyidir.Futbolu biilen bir topçu..

Bana göre de öyle ama ben Aytaç'a da karşı değilim. Farklı tarz oyuncular. Aytaç bize agresiflik katacak o konuda ciddi eksiğimiz var bana göre. Zaten 11 oynamayacak sonradan girecek son 15-20 dk skor olarak öndeyken alırız seken topları sertliği ile toplasın yeter.

La ne bigliası şaka mı bu

severmisin ?

Fatih Terim'den Emin Bayram ve Ryan Donk açıklaması! - Aspor

Bana göre de öyle ama ben Aytaç'a da karşı değilim. Farklı tarz oyuncular. Aytaç bize agresiflik katacak o konuda ciddi eksiğimiz var bana göre. Zaten 11 oynamayacak sonradan girecek son 15-20 dk skor olarak öndeyken alırız seken topları sertliği ile toplasın yeter.

Renktaş sertlik katsın diye bir oyuncu alınmaz.Aytaç seken topları falan toplayamaz. Onda o futbol zekası yok.Sahada deli dana gibi dolaşır..olmadık zamanda penaltı yaptırır, kırmızı kart görür..Pas hataları yapar.top çalmadada iyi değil.

st etien
bordoux
nantes

bu takımlarda forvet yok ve tırtlar
diagne denen tıynetsiz herifi cüzi bir bonservis yahut takas karşılığında kakalamak mümkün.

Galatasaray ocak ayı transfer dönemine hızlı giriyor. Aytaç Kara’dan sonra kanat için de ilk hamle yapıldı.

Ocak ayında özellikle orta saha ve kanat transferi üzerine yoğunlaşan Galatasaray’da hamleler bir bir geliyor. Kasımpaşa’dan Aytaç Kara ile söz kesen Cimbom aradığı kanat oyuncusunu da Uruguay’da buldu.

Sportcell Youtube kanalından Safa Kaan Öztürk’e konuşan Marcelo Saracchi’nin menajeri Marcelo Tejera, Galatasaray'ın Uruguay 1. Lig'i Defensor Sporting takımında forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Ignacio Laquintana ile görüştüğünü söyledi.

Ignacio Laquintana kimdir, kaç yaşıda?
1999 doğumlu futbolcu orta sahanın sağında görev yapıyor. Piyasa değeri (Bonservis bedeli) 200 bin Euro olan genç ismin bonsevisi Defensor Sporting Club’de. 2019’da 31 maçta 4 gol kaydeden oyuncu, bu sezon da 14 maçta bir gol attı.
Asist yokmu hic yada asistin astisti veya şut pasi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt