Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi çıkan isimler hakketen mide bulandırıcı , hepsi , Babel, akbaba, Oğulcan,. Diagne gibi kazmalardan bile daha dandik isimler , işin kötü tarafı herkes guzellemelere başlamış bile yok Aytaç sertlik katar öteki sertleştirme yapar aynı senaryo Babel Akbaba Oğulcan Diagne bu kazmalarada fena güzelleme yapılıyordu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ismi çıkan isimler hakketen mide bulandırıcı , hepsi , Babel, akbaba, Oğulcan,. Diagne gibi kazmalardan bile daha dandik isimler , işin kötü tarafı herkes guzellemelere başlamış bile yok Aytaç sertlik katar öteki sertleştirme yapar aynı senaryo Babel Akbaba Oğulcan Diagne bu kazmalarada fena güzelleme yapılıyordu

Yönetim alamaz kardeşim keyfimizden mi iyi taraflarına bakıyoruz kimi getirsin bu beceriksizler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim alamaz kardeşim keyfimizden mi iyi taraflarına bakıyoruz kimi getirsin bu beceriksizler

yönetim eğer şu anda 3 tane 11 oyuncusuna imza attirmadiysa eğer, Aytaç,Salih, ndao gibi birşeyleri alıp hiç koroplast çöp torbasına cevirmesinler sonra gönderemiyoruz takasta bile kullanamıyoruz bu çöpleri

EqfV41-XEAAid7a
Yeni traşiyla yeni kulubune hayirli olsun

Renktaş sertlik katsın diye bir oyuncu alınmaz.Aytaç seken topları falan toplayamaz. Onda o futbol zekası yok.Sahada deli dana gibi dolaşır..olmadık zamanda penaltı yaptırır, kırmızı kart görür..Pas hataları yapar.top çalmadada iyi değil.

Ben o kadar ümitsiz değilim sonuçta yedek için alınıyor ortalığı ayağa kaldıracak kadar kötü topçu değil bence.

Geçen sezon Şener, Jimmy, Adem, Okan, Taylan gibi yerliler aldık. Okan, Taylan ve Adem'den katkı aldık alıyoruz.

Bu sene de Oğulcan, Kerem, Emre, Arda gibi adamlar aldık. Tutan var tutmayan var ama Aytaç, Parmak, Salih gibi adamları denemek lazım. Duruma göre karar verilir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt