Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu takımının starıydı aynı şey olmuyor 3 büyüklerde çünkü atmosfer farklı beklenti farklı baskı farklı tutmuyor %95 bu transferler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle bir şey yok. İsveç maçını da aldırmıştı o dönem.

Sakatlanmasa bu noktalara gelmezdi, hiç bir şey yapmasa bile her golün içinde olan bir adamdı.

Öyle bir şey yok. İsveç maçını da aldırmıştı o dönem.

Sakatlanmasa bu noktalara gelmezdi, hiç bir şey yapmasa bile her golün içinde olan bir adamdı.

Uzatmalı mıyız o zaman kaç m vereceğiz kaç yıl uzatalım sizce ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berat mı? Seneye yabancı sınırı geleceği için şimdiden 5 milyon isterler.

Son zamanlarda da çocuk her maç gol atıyor tam Gençler'in kucağına oturacak duruma geldik.

Tek inancım bonservis ile oyuncu satamayacağımız için bu transferde imkansız geliyor. O yüzden biraz rahatım.

Has bel kader oyuncu satarsak ve parayı Berat'a yatırırsak vah ki ne vahh... Geçmiş olsun.

Rahat olun bizimkiler ancak bedevaya aytaç ve belkide alanya bırakırsa salihi alıp kapatır dönemi oda belki beklentiyi minimum tutun ben öyle yapıyorum son transfer döneminden beri mümkün oldugunca aponun yusufun ve mustafa cengizin transfer ile ilgili demeçlerini okumayın sonra kendinizi kandırılmış hissetmemek için

Zırtebo <-> AYTAÇ değişikliği bile ekibimizin kalitesini artırır

GARRY de dönse kilit açıcı bir hamle yapmış oluruz

Şopargne ya da Muğdaoyu bi tarafa verip bi de forvet bulabilsek işte şampiyon deriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt