Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskida biraz sarsiliyor ona birsey demiyorumda mesela 30 metre pas atamaz taylan gibi dorukhan. Dorukhaninda taylana gore ustun taraflari var tabi
Dorukhan zaten tarz olarak çok farklı. Isıran, top kapan bir oyuncu, şutu da var. Taylan yetenek olarak önde ama Dorukhan da fizik olarak önde.

Gerçi 10 milyona hayır dediyse bizim de işimiz olmamalı, o mevzuyu duyana kadar kendisini çok istiyordum.

Dorukhan zaten tarz olarak çok farklı. Isıran, top kapan bir oyuncu, şutu da var. Taylan yetenek olarak önde ama Dorukhan da fizik olarak önde.

Gerçi 10 milyona hayır dediyse bizim de işimiz olmamalı, o mevzuyu duyana kadar kendisini çok istiyordum.
Biraz akli varsa fenere gitmez. Orda hepten biter. Adamlarin söndürmedigi kimse kalmadi. 10 milyon cok bile. Gelmiyorsa kendi bilir

Sanmam. 15 falan istemiş zaten geçen sene istediği para da buydu daha doğrusu 1.5 m euroydu. Şu an 300 bin euro alıyor.

Dursun 150 bin euro vermemek için almamıştı şu adamı ya rezalet.

Emre Kılınç ayarında bir kontrat yapılabilir kabul ediyorsa etmiyorsa ve ortada dönen rakamlar doğruysa istediği yere gitsin. Fransa milli maçındaki formunda değil artık farkına varması lazım. Sakatlık sonrası hiç beğenmedim izlediğim maçlarda çok geç dönmüştü zaten sakatlıktan

Salih Uçan gelmek istiyor kuluple anlaştı ancak Hasan Çavusoglu bonservıs ıstıyor...

yazmışlar twitterda bonservis verecek paramız varmı peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt