Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla onyekuru gelsin. Sahada olmasi bile rakipler icin tehtid. Arda feghouli kanadi ile rakipler rahat rahat cikiyorlar.

Diego Costa: Böyle mi abi?
Falcao: Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım
IMG_20201230_210315.webp

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne'yi satardık biz yazın.

1. Arap liginde menajer olayı patladı transfer yasağı geldi.
2. Sonrasında da Diagne Avrupa'ya gidicem ayağı yaptı.

Herife her gün atılan Arabistana git mesajları da kıl etti falans.

Daha kötüsü Sörloth'u kiralamak istemişiz tam o ara dönemde ama Genk'e gitmiş bize gelmek istememiş.

bu ne ya sıtma olmadan önce onyekuru heycanı mı dark mı izliyoruz kardeşim soqim m
@gsarayruhu1905: Onyekuru'nun arkadaşıyla tekrar konuştum. Kendisi Onyekuru ile beraber şu an Nijerya'da. Onyekuru çok büyük bir ihtimalle yeniden Galatasaray forması giyecek dedi. Ama Galatasaray, Monaco ile henüz anlaşamamış. Onyekuru da anlaşmalarını bekliyor ve ülkesinde haber bekliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@gsarayruhu1905: Onyekuru'nun arkadaşıyla tekrar konuştum. Kendisi Onyekuru ile beraber şu an Nijerya'da. Onyekuru çok büyük bir ihtimalle yeniden Galatasaray forması giyecek dedi. Ama Galatasaray, Monaco ile henüz anlaşamamış. Onyekuru da anlaşmalarını bekliyor ve ülkesinde haber bekliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oneyekurunun arakadasi henuz Mr. Albayraki tanimiyor, kim oldugunu bilseydi bu kadar emin konusmazdi

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru'nun ülkesine gidip halı saha maçı yapması kadar büyük faili Arda Turan, Barca dönemi Acunun programda maç yaparken görmüştüm.

Bütün plani nijeryada hali sahada top oyniyarak mi yapmis? Bu herif nasil hazir olacak bize gelecek?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakma bizim takımı seviyor yetenekli falan ama onyekuru hiç profesyonel yaşayan bir adam değil Monaco da bize gelmek için yaptıklarını bizde başka takım için yapsa döverdik yaptığı hiç doğru değil aslında işimize geliyor o ayrı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt