- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
salahsen çok iyi biliyorsan soyle hocam onyekuru nun yedeği kimi istersin telles mi bernard silvamı salahmı..??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salahsen çok iyi biliyorsan soyle hocam onyekuru nun yedeği kimi istersin telles mi bernard silvamı salahmı..??
2023'de bitiyor sözleşmesi takımında , güzel para alıyordur.ilk 11 demiorum rt yedek diorum ilk 11 zaten olmaz rodrigues
Ağabey yabancı kanat yedek olacaksa illa ki genç olsun bari scouting. Gelişime açık.ilk 11 demiorum rt yedek diorum ilk 11 zaten olmaz rodrigues
millete futbol cahili diyen maldır
Üstat sa, ben Murhanla takışık olduğunuzu bilmiyodum kavga çıkarayım diye fişfiklemediydimmillete futbol cahili diyen maldır
Cund baba kıskanıyor beni bir ısınamadı ya. En popüler sensin tamammillete futbol cahili diyen maldır
Rdash sen şu komplo teoristçisiydin dimi?Herkesin ağzından çıkan kendi kimliğidir hocam biz öyle terbiye aldık
millete cahil demek hakaret etmek ne haddime
Düğmesini çözersen barışır seninle@Emrah Duvar beni @Melih Sönmez ile barıştırır mısn
Formda Onyekuru bizim lig için şampiyonluğun anahtarıdır.Twitter'da falan bazıları yok gelmesin Kerem oynasın falan yazınca baya şaşırdım. Onyekuru Kerem'den gençken bize şampiyonluk aldırmış adam herhalde medyadaki 3-5 yorumcudan duyup bunları diyorlar.
Herkes kendi üstüne alınsın alev alsın forum biraz atraksiyon yapalım canımız sıkılıyorIsim alalim renkdas.
Aslolan GalatasarayKim kime sataşıyor belli degil ortalik Yeşilçam kavga sahnesine döndü anasını satiyim
@Sami Karakoç beye sormak lzım
Kanaat önderi miyim neden bana soruyorsunuz@Sami Karakoç beye sormak lzım
Bir süre konudan uzaklaş üstat sıra sana da gelecekKim kime sataşıyor belli degil ortalik Yeşilçam kavga sahnesine döndü anasını satiyim