Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IncompatibleDisloyalJunco-max-1mb.gif
Harika

Valla yalan yok ilk geldiği devre ben de yedeğe çekilmesi taraftarıydım, sen çok önemli olduğunu belirten azınlıktaydın.
Senden detaylı bir analizi ne zaman alacağız hacı? Bizim oyun hala çok kırılgan 2-3 maç kötü oynayıp kaybetsek toparlayamama ihtimalimiz var bence. Zaten her zaman da uygulayamıyoruz ne tarz oyunculara ya da değişikliğe ihtiyacımız var sence? Yoksa bu sezon böyle kör topal devam eder mi diyorsun ?

Eleştirmek ayrı, hatırlıyorum o konuşmamızı hatta ilk yarı bir çok maçta arka direkte girdiği ve atamadığı pozisyonları atsaydı belki o kadar geriye de düşmeyecektik, ikinci yarı da aslında temel fark o pozisyonları gole çevirmesiydi, baskı unsuru da artmış olmasına rağmen.

Takım konusunda bence kırılganlık devam eder, her 3 haftada 6 puan toplayabilsek şampiyon olabiliriz gibi duruyor şu ortamda o yüzden olur da 8-10 haftalık bir seri yakalar ve arkadakilerle farkı açarsak dirençlerini kırarız gibi geliyor. Biz geride kalsak belki yine yetişiriz de çok öne geçersek bize yetişemezler bence.

Oyun konusunda da saha içi liderimiz hala yok işte biraz Feghouli yapınca o süreçte maçları genelde kazandık ama bir playmakera ihtiyacımız var özellikle sıkışan oyunda tüm takımın dönebileceği, o oyuncuyu bulmazsak kırılganlığa da çözüm bulmamız zor çünkü bu kadro yapısıyla iyi oynamadan kazanabilmek gerçekten zor. Bir de öne geçilen maçları koparabilecek oyuncuya ihtiyaç var, o işi de Onyekuru yapabilir.

O yüzden transfer dönemini beklemek lazım, covid, seyircisizlik vs olunca çok fazla değişken etkiliyor.

Bunlarda olmasa şu hayatta eğlencemiz olmaz. FAA!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocanın cezası 4 e düşmüş

Hıyarın teki de tweet'in altına, "Siz de Monaco ile böyle anlaşma yapsaydınız." yazmış.

Herif inanmış bir de bize öneriyor yöntemi.

Bunlar bu kafayla daha çok batarlar, maddi durumları bizden iyimiş. Arada 2.5 kat borç farkı var.

Neyse NKFVAS

Fatih hocanın cezası 4 e düşmüş

3 olmalıydı, zorla sülalelerine küfrettirecekler.

Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD
Bunu anlamayan cok insan var, sadece skor tabelasi taraftari denir onlara.

Bizim yönetim uyuyordur şuan devre arası transfer olmaz gibi bir klişe var bence yanlış akıllı yönetim için transfer her an olabilmeli
Önce satacaklarina yada işine yaramayacaklara karar ver otur konuş
Luyindama ,falcao ,şener ,belhanda ,Babel ,cagne ,fatih ,sekidika ,ozornafor ,etobo
Sonra sana kesin ne gerekiyor 1 forvet 2 kanat oyuncusu 3-orta saha 4 luyindama giderse defans
Satış olursa luyindama ona göre olmazsa ise bonservisi elinde olan yada 6 ay sonra bitecek klüp ve oyuncu ile anlaşırsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt