Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Resmi açıklama bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikinci kez başımıza geliyor. Semih Kaya da mangal kömüründen görme kaybı yaşayıp performanstan düşmüştü iyice.
Kulüpler böyle oyuncuların mallıkları karşısında tek taraflı fesh etme hakkına sahip olmalı. Kulübün sana milyonlarca dolar lira yatırım yapmış. Ama sen mallık yaparak kulübünü de zarara sokuyorsun.....
Öyleyse çok iyi. Eğer futbol hayatında zarar görecek bir hasar oluşursa tek taraflı fesh etmek lazım. Ha biz kulüp olarak vefalıyız. Mesela sakat Aydın'a sözleşme uzatmıştık. İşte bu duygusallık, vefa yüzünden kulüpler bu halde zaten. Elin oğulları acımıyor basıyor tekmeyi.bu hak var zten
Adamın, Gözüne birşey olmasında biz bütün parasını versekte olur Renktaş.Kulüpler böyle oyuncuların mallıkları karşısında tek taraflı fesh etme hakkına sahip olmalı. Kulübün sana milyonlarca dolar lira yatırım yapmış. Ama sen mallık yaparak kulübünü de zarara sokuyorsun.....
Geçmiş olsun tabii ben de çok üzüldüm. Ama kendisinin hatası yüzünden kulüp maaşını ödememeli. Hani kutlarken ayağını kırmıştır eyvallah. Ancak elinde havai fişek patlatmak nedir renktaş bunun normal bir yanı yok.Adamın, Gözüne birşey olmasında biz bütün parasını versekte olur Renktaş.
Olmuş bir kaza yapacak bişey yok
Hiçbir para, gözünün yerini tutamaz.
Azıcık empati yapsak ne kadar zor bir durum olduğunu daha iyi anlayacağız.
KURTULSAK !!
Hasar kalırsa zaten gencecik yaşta hayatı karardı demektir.Adamın, Gözüne birşey olmasında biz bütün parasını versekte olur Renktaş.
Olmuş bir kaza yapacak bişey yok
Hiçbir para, gözünün yerini tutamaz.
Azıcık empati yapsak ne kadar zor bir durum olduğunu daha iyi anlayacağız.
KURTULSAK !!
Geçmiş olsun tabii ben de çok üzüldüm. Ama kendisinin hatası yüzünden kulüp maaşını ödememeli. Hani kutlarken ayağını kırmıştır eyvallah. Ancak elinde havai fişek patlatmak nedir renktaş bunun normal bir yanı yok.
Omar?herkese mutlu yıllar dostlarım inş transfer show yaparız ve şampiyon oluruz
Yaptigin yorumlardan ne kadar uzuldugun anlasiliyor yaw bi git isine adamin durumu belli olsun o konular ondan sonra konusulur .Kasap et derdinde koyun Can derdinde.Geçmiş olsun tabii ben de çok üzüldüm. Ama kendisinin hatası yüzünden kulüp maaşını ödememeli. Hani kutlarken ayağını kırmıştır eyvallah. Ancak elinde havai fişek patlatmak nedir renktaş bunun normal bir yanı yok.
Sorgulayacağız kardeşim kimse durduk yere öyle olmaz. Herkes evdeyken, elinde havai fişek patlatmak nedir? Yine de üzüldüm tabii, takımımın bir oyuncusunun ayağı burkulsa canım sıkılır. Senin haddine de değil başkasının hakkında hüküm vermek. 2le şimdi.Yaptigin yorumlardan ne kadar uzuldugun anlasiliyor yaw bi git isine adamin durumu belli olsun o konular ondan sonra konusulur .Kasap et derdinde koyun Can derdinde.
Hocam hepimiz en başta eli kesilmiştir ya da maksimum yanık olmuştur diye düşündük.Daha ciddi bir şey yaşayabilirdi diye bunun sorumsuzluk olduğunu belirttik.Yani tam olarak şu an bulunduğu durumun başına gelebileceği düşüncesi tepki sebebimizdi.Allah acil şifalar versin.Yaptigin yorumlardan ne kadar uzuldugun anlasiliyor yaw bi git isine adamin durumu belli olsun o konular ondan sonra konusulur .Kasap et derdinde koyun Can derdinde.
Hocam hepimiz en başta eli kesilmiştir ya da maksimum yanık olmuştur diye düşündük.Daha ciddi bir şey yaşayabilirdi diye bunun sorumsuzluk olduğunu belirttik.Yani tam olarak şu an bulunduğu durumun başına gelebileceği düşüncesi tepki sebebimizdi.Allah acil şifalar versin.
valla ben de başta elinde küçük birşey patladı sandım
Geçmiş olsun yazıp futbolcular ne mal niye dikkat etmiyorlar dedim de
Öyle konuştuğum için de pişmanım şimdi Fotodan sonra baya kötü oldum
Birden fazla mı foto var?Fotografi gordum fena oldum ya.