- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Linnes iyi bi sezon geçirebilir,sener de oyle.ihtimaller yüksek,rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hucum tarafi onemli. Bizim corbamiz yok nane pesindeyizLinnes, By Dalton ve en kötü ihtimal Sekidika ile sağ koridoru idare ederiz. Para yok zaten orta saha alacağımız bile meçhul.
satiş yaparsak iyi adam buluruz o parayla üstat
marcao luyi ayarında
Bir yere kadar doğru ancak kamuoyu oluşturma dediğimiz durum da böyle kliklerin (grupların) organize olarak seslerini çeşitli mecralarda duyurması neticesinde oluşuyor.Benzer tepkiler, istekler güçlenerek ulusal ve sosyal medyada genişçe yer alarak yönetimler üzerine baskı oluşturuyor.Birçok transfer bu şekilde yapıldı ya da tam tersi şekilde birçok transferden de bu şekilde vaz geçildi...Kaldı ki buraya yazan spor gazetecilerinden tut da yine buraya bakıp haber yapan spor muhabirleri, Twitter duyumcularini da gördü bu insanlar.O kadar da hafife almayın kendinizi ve diğer arkadaşları.BURAYA YAZMAK NE KADAR GÜZEL OLUYOR
YÖNETİM SANKİ BURAYA BAKIP,TRANSFER YAPIYORMUŞ GİBİ HİSSETMEK....
KENDİ KENDİMİZE BENCE ŞU GELSİN,YOK YOK BEN ONU İSTEMEM RENKTAŞSANKİ BİZE SORAN VAR DA....
AMA HAYATIN VE ZAMANIN Bİ ŞEKİLDE GEÇMESİ LAZIM YOKSA VAKİT NASIL GEÇER...
KENDİ KENDİMIZE YAZIP EĞLENİYORUZ İŞTE![]()
Mevkiisini karıştırmışım.. yine de alalım imkan varsaYalnız Alaba sol bek , hatta bayadır da sol stoper oynuyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selamLinnes iyi bi sezon geçirebilir,sener de oyle.ihtimaller yüksek,rahat olun
Hadi ordan recepcimselam
sErgenım
Alamayız paramız yok sergiEn kotu yerli bi sagbek gelir
Sol bek mevkisi de oyle ordakiler de seneye takimda olmayabilir.3 sağbekimiz var iken seneye hiçbirinin takımda olmama ihtimali hayli yüksek
ilginç bir durum olsa gerek hoca için
transfermarketi kolaçan ettiğimde mukavelesi biten bir sürü rb göze çarpıyor
yine beleşten birini çözmek cazip gelecektir bonservis baymaktansa
Gamlı baykuş demeyin ama buraya getirmesi bile teknik taktik başarıdır zaten. Sezon sonunu göremeyiz bu kadro ile maaalesef.Sol bek mevkisi de oyle ordakiler de seneye takimda olmayabilir.
Kadroyu revize etmek icin marcao ve luyindama satisina basvurmaliyiz. Devre arasi iki stoper satmak buyuk risk ama bu kadroyla hoca sezon sonuna kadar nasil goturur bilemiyorum.
Mevkiisini karıştırmışım.. yine de alalım imkan varsa
Tabi basinda gecen Luyindama satisina gore konusuyorum.Satis yapmadan 7 milyonu nasil veriyoruz renktas
3 sağbekimiz var iken seneye hiçbirinin takımda olmama ihtimali hayli yüksek
ilginç bir durum olsa gerek hoca için
transfermarketi kolaçan ettiğimde mukavelesi biten bir sürü rb göze çarpıyor
yine beleşten birini çözmek cazip gelecektir bonservis baymaktansa
Hay eline sağlık ya. Şundan bahsediyorum sürekli. Pozisyona girmek eyvallah ama katlediyor resmen maçları harcadığı pozisyonlarla. Umarım gelirse ilk geldiği sezonun ikinci yarısındaki bitiriciliği ile birlikte gelir.Son dakikada attığı gol hariç maçı katletmiş resmen. O maçı kazanamasaydık büyük eleştiri alırdı. Sonraki maçlarda da aşırı kötüydü özellikle bjk maçında falan. İlk geldiği zamanki oynadığı futbol ile geçen sene arasında çok fark vardı.