- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
yiğit kankim hassas bi konuda aldığı radikal kararları ulusa sesleniş olarak sunacaktı ki anlaşılan taciz ateşi yedi ve yine ortadan kayboldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ros çok abartılıyor adam kariyerindeki ilk golü burada atmış bizde olsa bunun hucumu yok diye gtüne teneke bağlardınız geçin bu işleri..
karşısına etkili kanat geldigi her maç elek oluyor ama hücumu cidden iyi özellikle hızlı ve pas oyununa da yatkın ..
3-4 yıldır oynayan caiçara diye bir adam vardı bunun içinden geçer o zaman adam makine gibi çalıştı yav hem savunma hem bindirme olarak ..
Bankadan borc alip veriyoruz olmazsa abdurrahimi kacirip fidye istiyoruz ailesinden öyle yapiyoruz transferiSatis yapmadan 7 milyonu nasil veriyoruz renktas
basakin sçmasının en büyük nedeni oyunu çift yönlü oynayan 2 bekinden mahrum kalması (clichy ve caicara). bu adamlar hariç adamların kadro aynı zaten şampiyon takım düşme hattına indi
![]()
Bilal Ceylan - Spielerprofil 25/26
Bilal Ceylan, 22, aus Türkei ➤ Serik Spor, seit 2024 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 300 Tsd. € ➤ * 07.09.2003 in Eskişehir, Türkeiwww.transfermarkt.de
Taniyan var mi? Eskisehirin Sag Beki 17 yasindaymis ve dogru dürüz hic mac kacirmamis. Tuhaf olan, bu cocugun hic U Milli takimlarina cagirirmamasi.
Ben onarım iyileşip geri döneceğini düşünüyorum.
Sözleşmesinin dondurulmasına gerek yok , kontenjan açılması için .Abi tek dileğimiz zaten bu ama olumsuz durumda ne yapılacağı hakkında bilgi verecek var mı sözleşmesi mi dondurulacak yoksa tek linnesle devam mı zaten 15 yabancı var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah öyle olur ama bu sene olmaz gibi.Ben onarım iyileşip geri döneceğini düşünüyorum.

Ali Koç hayatının kumarını oynamış demek ki![]()