Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.206
- 39.467
- 3.993
aytaç bize lazım olan oyuncuydu takımda 1 tane sert oyuncu olmalı mutlaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
japonyada diye ekleseydin çine felan gider apo bAŞKanım

japonyada diye ekleseydin çine felan gider apo bAŞKanım
Ali Koç hayatının kumarını oynamış demek ki![]()
tam adamına attın reis , fatih hocayı arar şimdi hocam taraftar nagatomoyu geri istiyor diyeAbdürrahim başkana dm den attımaklıma başka bişey gelmedi

malzeme ortada reis bizim ligde yok böyle bi oyuncuHulkta bu yaşlarda bu Japon elemanın oynadığı takımdan direkt Porto yapmış 50 bin Euro gözüküyor şu an değeri
Bu Japonda öyle bir patlama yapar gibi duruyor bende çok beğendim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
malzeme ortada reis bizim ligde yok böyle bi oyuncu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
peki hep beraber atalım o zaman dikkat çeker muhakkak sürekli aynı mesajEmre Utkucana DM'e yollayin Instagram üzeri.
onu bilmemde , diğer arkadaşın dediği gibi Porto lisbon Dortmund çoktan canlı izlemeye başlamıştır bileyanlış anlamayın arkadaşlar da emre utkucan bunların memleketine kadar biliyordur gs scout şefi adam![]()
abi kesinlikle biliyordur bu isimleri bilerce oyuncu taranıyor hata yapma şansımız yok ve para da yokonu bilmemde , diğer arkadaşın dediği gibi Porto lisbon Dortmund çoktan canlı izlemeye başlamıştır bile
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her şey uygun olsa bile japon futbolcuyu buralara getirmek zordur renktaş kültür farklı iklim farklı coğrafya farklı bilmiyorum nasıl olur#KaoriMitomaGalatasaray
Hashtag acmanız yeterli...
abi kesinlikle biliyordur bu isimleri bilerce oyuncu taranıyor hata yapma şansımız yok ve para da yok
#KaoriMitomaGalatasaray
Hashtag acmanız yeterli...
süper fikir#KaoriMitomaGalatasaray
Hashtag acmanız yeterli...Çok kişi merak edip izleyecektir adamı
her şey uygun olsa bile japon futbolcuyu buralara getirmek zordur renktaş kültür farklı iklim farklı coğrafya farklı bilmiyorum nasıl olur