- 4 Ağustos 2009
- 91.025
- 72.450
- 5.358
Irfan Can <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Japonların paradan sonraki en iyi dostu Türkiyeher şey uygun olsa bile japon futbolcuyu buralara getirmek zordur renktaş kültür farklı iklim farklı coğrafya farklı bilmiyorum nasıl olur

her şey uygun olsa bile japon futbolcuyu buralara getirmek zordur renktaş kültür farklı iklim farklı coğrafya farklı bilmiyorum nasıl olur
Önüne balık pilav ve makarna koy, gerisine karışma.her şey uygun olsa bile japon futbolcuyu buralara getirmek zordur renktaş kültür farklı iklim farklı coğrafya farklı bilmiyorum nasıl olur
valla kim anlıyorsa nagatomoyu da etiketlesin gerekirseAramızda botla trend oluşturan vardır heralde koca forumda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önüne balık pilav ve makarna koy, gerisine karışma.
Bak bu da çok mantıklı. Gelsin ejder takımı hazırlatırız.
bu istatistikleri olan oyuncuyu zaten major takımlar kapardı diye düşünüyorum kapmazlarsa kesin bir bok vardır biz de almayalımBak bu da çok mantıklı. Gelsin ejder takımı hazırlatırız.
Ben işin gırgırındayım. Elemanı duymuştum,beğenmedim. Boş geliyor.bu istatistikleri olan oyuncuyu zaten major takımlar kapardı diye düşünüyorum kapmazlarsa kesin bir bok vardır biz de almayalım
yoklamak lazım devre arasıGlasgow dan
Tawernier
Çok iyi oyuncu
adamı çinli sanıp fatih meydanında döverler virüsü sen çıkarttın diye boşver gelmesinBen işin gırgırındayım. Elemanı duymuştum,beğenmedim. Boş geliyor.
ben istatistiğe çok takilmadim neredeyse bütün 2 ligler dahil bakıyorum 100lerce iyi istatistik yakalayan oyuncular var, ama bu yetenekli aynı zamanda , fuleli , yatırıp kaldırıp aşağılıyor çalım atarkenbu istatistikleri olan oyuncuyu zaten major takımlar kapardı diye düşünüyorum kapmazlarsa kesin bir bok vardır biz de almayalım

lindstrom'u bize yedirmezler kardeşim , keşke olsaHer gün emre utkucanı etiketliyorum. Lindstrom için.![]()
Hakan balta transfer ekibine girmedi mi ?lindstrom'u bize yedirmezler kardeşim , keşke olsa
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hakan balta ikna etse etse oğlunu ikna ederHakan balta transfer ekibine girmedi mi ?
Onun konuşmasını tavsiye ediyorum.![]()
Eğitim almış, öyle duymuştumhakan balta ikna etse etse oğlunu ikna eder![]()