Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstedigimiz kadar transfer yapalım şampiyon oldugumuz sezon bile berbat futbol oynuyorduk yine aynı değişen hiç birşey yok...Taktik yok yine takıma şırıngayı verip sahaya sürmüşler OMAR İÇİN KAZANIN demişler....Bu kafayla dünya karmasını transfer et bi cacık olmaz futbolcuların bi sucu yok

Alın size teknik heyet

Biz Falcaoyu Gol makinesi diye aldik camasir makinesi cikti Adamlar Aboubakari camasir makinesi diye aldi Gol makinesi cikti Bu isler sans meselesi deyip gecmek lazim bazen.
Adam 3 senede nerdeyse 100 maca cikmis monacoda geldi bizde revirlik oldu. Aboubakar portoda revirlikti burda oynuyor daha bozulmadi. Zaten yuksekte para almiyordur yani 4-5 gibi. Maximmum 2.5 aliyordur

Bizim en buyuk sorunumuz takimda hizli ve calim atabilen bir kanat oyuncunun olmamasi. Kerem diyeceksiniz ama aldigi sure ortada.
Arda olduğu sürece böyle olacak reis, Arda'yı kötülemek için söylemiyorum Arda kendi çıkmak istemediği sürece Arda'yı kenara alıp Kerem'i sahaya sürmeyeceğiz sene sonuna kadar böyle 90+'larda oyuna girip uçup kaçmaz ise sene sonuna kadar böyle gidecek

1 hoca 3 yardımcı ve
En az 11 transfer lazım.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Ne is yapiyorsun cok merak ediyorum yaptigin isi surekli elestirip sen bu isten anlamiyorsun yeaahhh demek isterdim sana belki biraz empati nedir anlardin

gecen sezonda da böyle bir ara yukarilarda geziyorduk ama bir düstük sonra toparlayamadik.

ligi 6.sirada bitirsek sasirmayiz acikcasi bu saatten sonra. oyuncu ve kadro istikrarimiz yok. oynasin diye para verdiklerimiz oynamiyor

yedeklerin yedekleri sahada mac alsin diye bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt