- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
guardian bize imza atacağını yazmıştı.portekiz medyası da benficaya yazıyo.parayla kandırırız.Rafael benfica'ya gitmek istiyormuş diye açıklama vardı büyük ihtimal portekizçeden dolayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guardian bize imza atacağını yazmıştı.portekiz medyası da benficaya yazıyo.parayla kandırırız.Rafael benfica'ya gitmek istiyormuş diye açıklama vardı büyük ihtimal portekizçeden dolayı
GS Cimbom @GSCForum 3 dk.3 dakika önce Lokomotiv Moskova, Rusya Süper Kupa maçında Zenit ile karşılaşıyor. Mücadele 15 dakika sonra başlayacak. Niasse 11'de
O sezon gibi bir şeyi bir daha kolay kolay yaşamayız.Arda,Kewell ve Baros sakattı.1. Santraforumuz Mehmet Batdaldı.Kalecilerimiz Zapata ve Ufuktu.Şimdi iyi kötü Burak ve Umut var.Sneijder ve Muslera gibi 2 kaliteli adam var.En kötü 2. oluruz seneye.
Lionel Carole @LionelCarole 2 dk.2 dakika önce
Mutluyum ve bu renkleri taşımaktan gurur duyuyorum![]()
![]()
:ayatollah:
Gösteriş aramıyoruz zaten,yararlı hamleler yapılsa yeter.Jem,Sabri'ye o kadar zam falan saçma sapan hamleler.
Umarim ilk yari ilk hat-trick'ini ikinci yarida ikincisini yapar'da L.Moskova bonservis fiyatini 3'e katlar.GS Cimbom @GSCForum 3 dk.3 dakika önce Lokomotiv Moskova, Rusya Süper Kupa maçında Zenit ile karşılaşıyor. Mücadele 15 dakika sonra başlayacak. Niasse 11'de
Kesinlikle katılıyorum yanlış işler..
Ama süreç bir bitsin bakalım şöyle bir ilk 11'e yedeklere genel bir değerlendirme yapalım..
bu sene cok daha güclü olmamız gerekirken melo gidicek ve güc kaybetmis olacagız bu sene hic izlenmez bizim maclar hamzada devre arası kovulur iş işten gecince ;![]()
Hacım işte zaman dar,acele etmek lazım.Fener'in Ağustos'ta elenmesini beklersen ohooo....
2 haftadan bahsediyorum çok değil..