Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventusun, Asamoah'ın yerine düşündüğü Leonardo Spinazzola transferini bitirme aşamasına getirmesi nedeniyle bu transfere izin vereceği belirtildi. Galatasaray'ın Asamoah için Juventus'a 7-8 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyeceği ve bu transferi resmen bitireceği belirtildi.

[h=2]Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah transferini bitirme aşamasına getirdiği ve anlaşmanın kısa sürede açıklanacağı iddia edildi.[/h]
(corrierre della sport)

abi son 1 yılda uylukla ilgili problem olmuş şuanki sakatlığıda o görünüyo transfermarktta , 2009'dan falan bahsetmiyorum.

O uzun süreli menisküs yırtığı var ya o 2009 yılından kalma. Zaten adamın toplam sakatlıklarının çoğunu o oluşturuyor. Onun haricinde her futbolcu kadar sakatlanıyor, öyle uzun süreli bir sakatlığı görünmüyor.

O uzun süreli menisküs yırtığı var ya o 2009 yılından kalma. Zaten adamın toplam sakatlıklarının çoğunu o oluşturuyor. Onun haricinde her futbolcu kadar sakatlanıyor, öyle uzun süreli bir sakatlığı görünmüyor.
Bende zaten o yüzden 400 gün ama menisküse 230 gün gitmiş anlamında yazmıştım,uylukla ilgili bilgim olmadığı için oraya takıldım sadece.
Korkacak yer arıyorum işte her şey tertemiz gidince :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt