Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke hızlı ve adam geçebilen tarz da bir Santafor alsaydık... Daha fazla taktik ve diziliş imkanı olurdu.
Eren-Gomis fazla ağır olur. Konate çok güzel olurdu...

4-4-2 oynatırsın...tek Santafor diziliş işlemedi vakit.

Bir farklı tarz da Santafor şart

77976246f5a336ca5c72effb37f81635.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������

Arif selam! Garry Rodrigues yeri geldiğinde forvet oynayabiliyor diye biliyorum. Bence de üçüncü forvet şart ama yerli bu özelliklere sahip bir forvet yok. Yabancı hakkını da oraya kullanamazsın. Saydığın özellikleri Rodrigues'in taşıdığını düşünüyorum , oranın transferi en son düşünülecek şey bence.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret AŞ, bedelli sermaye artırımıyla 87,2 milyon lira nakit girişi sağladı.

Asamoah hadi artık beybi

Cığırtkanlik yapacak ne yapmişim osman. Konuyla alakam yokken adam mention atiyor bende cevap veriyorum. Cığırtkanlik yapan da ben oluyorum oyle mi. Başkası söylese hic s.kimde olmaz lakin senin boyle soylemen. Neyse yaw
çığırtkanlık konusunda ben o kişiden bahsetmiyorum senın sureklı arda arda diye ısrarından bahsediyorum. o neden ardayı istemiyorsa (ki gördüğüm kadarıyla u dönüşü yapmış peşinde olduğu fırsatların fırsatını kaçırmamak için ) sende zıt sebepten dolayı istiyorsun bu açık.
tanıyoruz az çok birbirimizi inkar etmeyelim böyle şeyleri boşuna.

bu serdar bizi ligin ust duzey takimlarina karsi cok yakar hic guvenmiyorum bu kazmaya

Neler dönmüş böyle.

Editlenmiş mesaj üzerine mesaj dolu kaç sayfa.

sent via GSC

maraba antalya maraba türkiye

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasri bu ligin icinden gececek

Nasri: "Diğer İstanbul takımlarıyla da görüşme yaptım. Ancak Ali Şafak Öztürk ve vizyonu için Antalyaspor'u seçtim."

Aspor Aspor diye atmadiginiz laf yok hukumet yalakasi felan diye ama Allaha sukur sanki hic kapatmiyorsunuz da...

ahshah
58a7084631035c55af627a5bbb4a3b04.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt