Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansi kötü değil gayet yerinde savunması. Dengeli ozellikleri. Ne hücumu çok iyi ne savunmasi çok çok iyi. Hepsi ortalama düzey. Hızlı oyuncu bayağı defanstada pozisyon almasi falan ıyidir nerede duracagini bilir. Ingilizlerde belirli bir çoğunluk oyuncuda hırsın olmadığını söylüyor. Gamsız biraz yani.
Savunmasi kötü denmesi olmaz ama. Ortalari pek iyi olmadığı için hücumu ortalama düzeyde diyorum ama hızdan dolayi iyi bindirir, kanat gibi yani. Bu ligde de gayet is yapar yani.
Kendini tekrar kanitlamak istiyorsa burda parlar, ingiliz kuluplerine 10-15m e satılır sonra. Kotu oyuncu değil ama gozden tamamen düşmüş oyuncu, watford taraftari istiyor mesela yorumlara baktığımda.. potansiyeli hala bir değer ingiltere içinde

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

palmeirasli juninhoyu cok begendim
sol ayakli stoper
daha yasida genc
1,87 boy

Son torbadan da leipzig.
Yok artık :D Çok ağır olur. Böyle olursa tinerciler adına son derece dramatik bir şampiyonlar ligi serüveni olabilir hatta dramadan daha koyu daha ilerisinde bir şeyler yaşanabilir.

Real Madrid
Paris Saint-Germain
Beşiktaş
Leipzig

Keşke bu grup gelse de bize yeni eğlence çıksa :D

Defansi kötü değil gayet yerinde savunması. Dengeli ozellikleri. Ne hücumu çok iyi ne savunmasi çok çok iyi. Hepsi ortalama düzey. Hızlı oyuncu bayağı defanstada pozisyon almasi falan ıyidir nerede duracagini bilir. Ingilizlerde belirli bir çoğunluk oyuncuda hırsın olmadığını söylüyor. Gamsız biraz yani.
Savunmasi kötü denmesi olmaz ama. Ortalari pek iyi olmadığı için hücumu ortalama düzeyde diyorum ama hızdan dolayi iyi bindirir, kanat gibi yani. Bu ligde de gayet is yapar yani.
Kendini tekrar kanitlamak istiyorsa burda parlar, ingiliz kuluplerine 10-15m e satılır sonra. Kotu oyuncu değil ama gozden tamamen düşmüş oyuncu, watford taraftari istiyor mesela yorumlara baktığımda.. potansiyeli hala bir değer ingiltere içinde

Bildiğim kadarıyla gibbsin asıl mevki sol kanattı wenger sol beke evirdi

Aslolan Galatasaray'dır

Gibbs süper olur la nesini beğenmediniz ki. Çok tempolu oyuncu, fizik gücü iyi. Yıllarca premier ligin hayvani kanatlarına karşı oynadıktan sonra burası o adama kek gelir. 27 yaşında daha, ayağı düzgün asist yapar burada baya. Çok iyi transfer olur ama İngiltere dışına çıkacağını sanmıyorum.

Asamoah gelmiyorsa Gibbs gayet iyi alternatif. Yazmıştım zaten. Ama Asamoah'ın şansı varsa zorlanmalı tabii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asamoahta iyidir gibbs de iyidir
Yeterki striniclere düşülmesin..
Ligimizide EPL gibi düşünmeyelim yani ordan gelecek 27 yaşında bi adam herturlu is yapar.
Bazen abartıli yorumlar gördüğüm oluyor yok kono kötü olur, nasri kötü olur, nani kötü olur falan.. bunlar iyi oyuncular izlemek lazim sonra yorum yapmak lazim her zaman.

Ligimizin üstünde asamoah ta gibbsde
Tek şüphe ikisi içinde 'sakatlik' konusu

gibbs bu lige fazla bi oyuncu,asamoh olmazsa alınabilir

Gibbs Asamoahtan daha evrensel çapta bilinen bir isim bence oyunculuk olarak kıyaslamıyorum

Gibbs i alalim ama opsiyonu olsun ya. 1-2 kiralama bedeli olcaksa 6-7 opsiyonu olsun. Burada her turlu iş yapacak sakatlanmadigi takdirde ve gitmesini istemeyeceğiz

asamoahta iyidir gibbs de iyidir
Yeterki striniclere düşülmesin..
Ligimizide EPL gibi düşünmeyelim yani ordan gelecek 27 yaşında bi adam herturlu is yapar.
Bazen abartıli yorumlar gördüğüm oluyor yok kono kötü olur, nasri kötü olur, nani kötü olur falan.. bunlar iyi oyuncular izlemek lazim sonra yorum yapmak lazim her zaman.

Ligimizin üstünde asamoah ta gibbsde
Tek şüphe ikisi içinde 'sakatlik' konusu

aynen,detaylı analiz güzel olmus

ve bizim millet sunu anlayamadı hala, EPL ayrı bir dünyada oradan en kıytırık captan düsmüs denen adamı ( adebayor) dahi getirsen

bizim ligin anasını aglatır ama gibbs bir ingiliz o yüzden gelmez

Savunması iyi bence ama hucumda Arsenal da yetersiz kalıyor.
Ortaları rast gele atıyor ve isabetsiz genellikle.
Hucuma ama çıkışları riera seviyesine yakın. Yani oyun kura biliyorsun gibbs ile.
Gerisini yazmışsın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt