Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) ee ne var? Serdar yazınca çok mu iyi oynuyor? Bence kesin denenmesi lazım. Ayakları düzgün, yeterince hızlı.

Serdar yerine denenebilir de "ne kadro oldu be" diyeceğim bir kadroya koymam şahsen. Eldekilerden oluşturduğun kadro olsa neyse ama Asamoah'ı koymuşsun zaten Serdar yerine de Vida gibi yeni bir transfer adayını yazabilirdin tepkim o yüzden.

Asamoah

7963f6379f1a8820cfe4b13bbc20df8b.jpg

Gibbs

2c99a8b347f622a67720b0106f59c3d2.jpg

Asamoah daha iyi çıkıyor fm 17 ye göre

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8
Biz 4 diyoruz.

Arsenal en az 6 isteyecektir.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������

12den falan kapıyı açarlar. Asamoaha verilecek paranın (7-8 olduğu konuşuluyor) üzerine 3 daha koysak bir iht 10'a bitirebiliriz

O beni kaynak söylemediğim için ban'layan artist kimse Medyaya iyi baksın. Ben Brezilyadan Sol Bek Scout transferi olabilir, Telles'ten daha iyi 22 yaşında dediğim zaman yok uydurma, yok sallama falan diyorlardı.. Tavares haberleri size gelsin.. Öyle artistlik yapıp Ban'lamakla olmuyor bu işler.

Ayrıca Levent. Ne zamandır buralarda yazılanları okuyorum. Her Allahın günü.. Admin olmadan önce herkese karşı saygılı, edepliydin.. Admin oldun Triplere girdin, herkese bir ahkam kesmeler falan? Ne gerek var Ego kasmaya?

Yaw bizim asamoahda diretmemizin sebebi adamın joker oyuncu olması.

Yoksa 4/4lük takım olsak diğer bölgelerde alternatiflerimiz de sağlam olsa Gibbs daha iyi bek performansı gösterir.

Nitekim FM profillerini paylaşmışsınız, wing-back pozisyonunun önemli özelliklerinin hepsinde Gibbs daha iyi görünüyor. Ayrıca daha uzun ve vücut olarak daha fit,hızlı ve ofansif.(Bu yorum tamamen profil üzerinden değerlendirme)

Asamoah gelmez de Gibbs gelirse, açıkçası çok üzmez. Sol bek kalitesi 2 gömlek artar. Fakat sol stoper veya sol kanattan biri elzem hale gelir.

Umarım ikisinden biri gelir.Yoksa Strinic tarzında kabzımal bir herif gelirse seyreyleyin cümbüşü.

Hayırlı geceler herkese.

Gibbs bence bize gelmez. PL'de kalmak ister. Para olarak da bizim vereceğimizi bulabilir oralardan.

Öte yandan Asamoah olmayacaksa ve yerine klasik bir sol bek alacaksak bence sol kanada da transfer düşünmeliyiz. Asamoah çizgiyi kontrol edebilirdi ama standart bir sol bek ile sol fazla işlemeyecek yine.

Ama atlet, temposu yüksek, hücumcu bir sol bek bulabilirsek tek adamla götürebiliriz.

O beni kaynak söylemediğim için ban'layan artist kimse Medyaya iyi baksın. Ben Brezilyadan Sol Bek Scout transferi olabilir, Telles'ten daha iyi 22 yaşında dediğim zaman yok uydurma, yok sallama falan diyorlardı.. Tavares haberleri size gelsin.. Öyle artistlik yapıp Ban'lamakla olmuyor bu işler.

O artis ben değilim ama ben yardımcı olayım sana. Göster medyayı bir bakalım.

Giiiibbbbsssssssssssssssssssssss

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt