- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Asamoah'ta son durum nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[FONT="][URL="https://twitter.com/ParcaliPesinde"]Parçalı Peşinde @ParcaliPesinde[/URL] 37 dk.37 dakika önceDaha fazla
[/FONT]
[FONT="]Sampdoria ve Fiorentina'dan sonra Hamburg'dan gelen teklifi de reddeden Sinan Gümüş, yönetimi kızdırdı. ([URL="https://twitter.com/futbolarena"]@futbolarena[/URL])
![]()
Bak sen şuna ya.
[/FONT]
Ya aslinda cok basit almadan Fifa'dan icazet.alacaklar bu adami alacagiz var mi sakat durum diye yola devam edecekler onu da mi biz soyleyelim bunlara anlamiyorum kiWellinton konusunda kayseri basimiza bela olmaz insallah
via: @FutbolArsiv[FONT=&]
La Gezzetta Dello Sport
[/FONT][FONT=&]Asamoah, G.Saray'a gitmek için Juventus'a inanılmaz bir baskı uyguluyor. Juve,Ricardo Pereira'yı transfer ederse Asamoah Cimbom'da
[/FONT]![]()
sayfada ne asamoah kelimesi var ne de galatasaray kelimesi?
artik birini transfer edin lan.via: @FutbolArsiv
La Gezzetta Dello Sport
Asamoah, G.Saray'a gitmek için Juventus'a inanılmaz bir baskı uyguluyor. Juve,Ricardo Pereira'yı transfer ederse Asamoah Cimbom'da
![]()
Sabah antrenmanı bitti , birazdan öğle yemeğine çıkacak.Asamoah'ta son durum nedir?
Kırmızılı çizgili alanda yazıyor ya brosayfada ne asamoah kelimesi var ne de galatasaray kelimesi?
göz doktoru var tanıdık eğer lazım olursasayfada ne asamoah kelimesi var ne de galatasaray kelimesi?
Lan olm illa zoppami istiyon çek git lanParçalı Peşinde @ParcaliPesinde 37 dk.37 dakika önceDaha fazla
Sampdoria ve Fiorentina'dan sonra Hamburg'dan gelen teklifi de reddeden Sinan Gümüş, yönetimi kızdırdı. (@futbolarena)
![]()
Bak sen şuna ya.
nasıl yani?
sanırım seçim şansı olmuyor takımların mecbur gidiyor oyuncular.milli takımdan davet gelirse diye dedim,göndermez umarım bizimkiler
başka bir sıkıntısı var bu herifin ama ne acaba?Lan olm illa zoppami istiyon çek git lan
Ben Istanbul gibi bir sehri birakip gitmek istedigine inanmiyorum.başka bir sıkıntısı var bu herifin ama ne acaba?