Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın DA günlerden asamoah...
Hayırlı geceler:gsbayrak:

oldum biraz bro ama objektif düşünmeye çalıştığımda da çok yetersiz. gol sayilarinin önemi pek yok oynadığımız oyun sistemine uymuyor eren hiç... kasımpaşada severdim ama bizde çöp niyeysem...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak şunu şöyle bırakayım. Çok önemli bi maçta sonradan girip. Kritik gol atacak. Sonra onu affedeceksin :D :D Bunuda böyle bırakayım. SS al. Sezon sonu konuşuruz.

spinazzola bildiğin gitmek istiyo.tutamayacaklar.yarın görüşme var demişlerdi.juventus açıklar 2-3 gune spinazzolayı.

Bak şunu şöyle bırakayım. Çok önemli bi maçta sonradan girip. Kritik gol atacak. Sonra onu affedeceksin :D :D Bunuda böyle bırakayım. SS al. Sezon sonu konuşuruz.
ben bi oyuncudan soğursam bidaha ısınamam dostum.
Ben zaten kolay kolay negatif düşünen birisi değilim fakat bu noktaya gelmemde erenin çok katkisi var unutmam yani o beğenmediğim hareketlerini :D

tudorun aklında asamoahı sol stoper oynatmak var mıdır diye merak ediyorum
eğer linnesi kesmeyi düşünmüyorsa
asamoah stoper denenebilir mi.. ayrı bir tartışma konusu
geriden oyun kurmak için belki ama stoper için başka birini bulamamış olması da saçma..
3-5-2 nin wbl için daha uygun veya orta saha üçlüsünün sol tarafı için
son maçta bir süre böyle oynadık zaten

Güntekin Onay: "Trabzonspor, Jose Sosa'nın transferini bitirmek üzere. Transfer yarın açıklanabilir."

bize bitirici kanat lazim yalnız.. sol için. Tolganin onune gelen pozisyonlari gördünüz...

Ts Sosa ile anlaşmış, iyi oyuncu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah tan sol stoper falan olamaz. Tudorda böyle birşey yapmaz. Hayatında ne zaman sol stoper oynamış asamoah. Ligdeki kanatların %70 inden daha iyi kanat, %98 inden daha iyi sol bel. Stoperde oynatmak çok büyük hata olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter

Morali bozuk olan izlesin :dd fenerliler komedi ya

Sol kanat için ahmed musa fena olmaz.

Kapalı takımlara karşı nasıl oynadığını bilmiyorum ama kontra atakta çok faydalı biri.

Ve en önemlisi golcü kanat.

Aykut Kocaman: "Şampiyon olacağız, öyle gözüküyor"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt