Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen Özdenak fosili solbeke gerek yok Linnes yeter diyor. Bu adamı tv lere artık çıkarmasalar. Yönetim bu adamı akıllı zannedip dinleyecek diye ödüm kopuyor. Gündemde kalmak için saçma sapan konuşmalar yapıyor, aynı Hıncal Uluç,Levent Tüzemen ve Osman Tamburacı gibi...
Gökmen malını kim ciddiye alacak , küçük çocuk ciddiye almaz onu. Rahat ol yönetim koca divan kurulunu takmadı gökmen'i kim takar.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Miranda 32 yaşında almaya kalksak İnter bırakır mı? Bırakırsa kaça bırakır? Bizim ilacımız Miranda veya onun tarzında bir stoper. Hava toplarında etkili ve yapılı fiziğine rağmen gayet hızlı.Maicon-Miranda ikilisi süper olur.

Asamoahin yedegi howedes miymis? Bence sacma juve icin fos haberdir.matuidiyi aldiniz 3lunun yaninda sol kanat oynar reyiz yollayin asamoahi

Jovetic için 7 milyon teklif etmisiz inter 10 milyon istemiş böyle bir dedikodu var.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor, La Liga ekibi Celta Vigo ile görüşme halinde. Celta Vigo, bu transfer için 13 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. (NTV Spor)

Jovetic'i 8.5 satın alma opsiyon 1.5'ta kiralama ücreti ile kiralayalım bence

Haber bu.
d539f476f58ea1c3fa525cb0db319f60.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdenak fosili solbeke gerek yok Linnes yeter diyor. Bu adamı tv lere artık çıkarmasalar. Yönetim bu adamı akıllı zannedip dinleyecek diye ödüm kopuyor. Gündemde kalmak için saçma sapan konuşmalar yapıyor, aynı Hıncal Uluç,Levent Tüzemen ve Osman Tamburacı gibi...
gökmen sığırını bein kovdu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt