Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala sol stoperin zaruri oldugunu düsünüyorum. Fernando'ya baskı yaparlarken sol stoper de top kullanabilirse geriden oyun kurma konusunda baskı yerken de pek sorun yasamayız. Ayrıca Serdar cok kontrolsüz, her an kendini sakatlayabilecek potansiyeli var. Ahmet ile aralarında cok fark var Ahmet mümkün degil Serdar'ın yerini dolduramaz.

Linnes de cok azimli oynuyor ama mevkisine göre ters ayagını kullandıgından son paslar da etkili olamıyor. Belki önünde de Tolga oynadıgından sol kanadı sağdaki gibi etkili kullanamıyoruz. Mariano aslanım benim Garry gibi mental özellikleri cok düsük herifi bile oynatıyor. Rodrigues cok calıskan, cok fit ve atlet ama net sekilde tercihlerde acayip sacmalıyor. Mesela ikinci yarıda bir pozisyonda fırladı son cizgiye indi Belhanda bombosken iki kisinin markajında olan Gomis'e pas attı. Feghouli olsa ikinci yarıda, hanesine 2 asist yazdırırdı. Belhanda da ikinci yarıda toparladı ama savrukluk ve laubaliligi devam ediyor.

Asamoah, feghouli ve umarım bir sol stoper ile bu takım daha da iyi olacak.

Son düzenleme:
Bir oyuncunun, hele de Barcelona'lı oyuncunun, gelmemesi ile şampiyonluk şansı %50 artar mı?

Evet artar. O gelecek kişi Arda ise artar.

Bizim takım pres yaparken kayarak top kapma işini abartıyor önümüzdeki 2 maçta böyle olursa kırmızımız garanti.

DIG2ZdTXkAEmoMz.jpg

Muslera
Mariano Maicon xxxx Asamoah
Ndiaye Fernando Tolga
Feghouli Gomis Belhanda

Eray
Serdar
Ahmet
Linnes
Rodrigues
Yasin
Welliton
Eren

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes´in oyun karakterini aslinda cok tuttugumu bir kac kere söylemistim.

Östersunds faciasindan sonra herkesi sildik küfür ettik.

Ancak isleyen bir takimda yetersiz gördügümüz oyuncularin bile ne kadar gelistigini ve faydali olabildigini görmüs olduk.

Linnes´i cok begendim bugün. Cok akilli, sakin, disiplinli bir futbolcu oldugunu yine görmüs olduk bu ortamda.

En kötü ihtimalle cok iyi bir alternatif kazanmis olduk (Asamoah gelecek olursa). Helal olsun.

Aynisi Tolga Cigerci icin gecerli. Onu da cok elestirmistik. Takim olmanin, daha önemlisi iyi, kaliteli bir takim olmanin her futbolcuya yarari oluyor iste.

Sakho mükemmel oğlu mükemmel olur ya, Asamoah ile beraber sol arka bölgesi kara delik haline gelir, oraya giden rakip kaybolur ortadan

28 hava topunun 25 ı almış pozisyon vermemiş
Sadece musleranin kişisel hatası hariç
Muslera tafo gittiğinden beri kötü
Şu degaj ve topu oyuna sokmada uzaklaştırmakta yetersiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aşırı presli oyunu umarım top tekniği yüksek olan oyunculardan kurulu takımlara karşı oynamayız. Top tekniği yüksek olan takımlar rahat pas yapıp bu baskıyı kırarak 4-5 oyuncuyu etkisiz hale getirebilir ve fazla boş alan bulabilir.

Bu aşırı presli oyunu asla top tekniği yüksek olan oyunculardan kurulu takimlara karşı oynamayız. Top tekniği yüksek olan takımlar rahat pas yapıp bu baskıyı kırarak 4-5 oyuncuyu etkisiz hale getirebilir ve fazla boş alan bulabilir.
Yanlız temposuz oyunda belhanda ve ndaiye hiç yok buda önemli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galibiyetimizi aldık.
Şimdi Gel Asamoahhhhhh

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

arada hazırlık maçı yapak.takım seçin..altınordu iyi olmaz mı?bizim gençleri de süreriz sahaya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt