Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün oyundan hic düsmedik ve pozisyon da vermedik
aklimda kalan tek soru isareti geriye düsünce ne yapacagimiz artik

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Linnes'i bu kadar acımasızca eleştirmek için herhalde kör olmak gerekir. Şu Kadroda kesilcek 2 kişi var. Tolga ve Rodrigues. Asamoah Sol önde oynar, Feghouili sağda oynar, Linnes Asamoah'ın arkasında oynar. Hiç sıkıntı olmaz. Çokta iyi olur..

Kör olmak demişken Tolga'ya laf atmak ironi olmuş.

Transfer yapilsa bile bu formuyla Rodrigues´in kesilmemesi lazim.

Yasi itibariyle cok ciddi para kazanabilecegimiz 2-3 futbolcudan biri.

Dolayisiyla Rodrigues´in üstüne düsmek lazim, gelismesine yardimci olmak lazim.

Feghouli, Arda ya da benzeri derken yazik olabilir diye düsünüyorum.

Dolayisiyla benim önceliklerim farkli.

Arda, ya da baska bir kanat oyuncusu yerine, stoper, yedek forvet, hatta kaleci alinmali diye düsünüyorum.

Asamoah sart tabi. O olmazsa olmaz.

Sol kanat icin Rodrigues, gelirse Asamoah, yedek olarak Yasin hatta Belhanda lig icin fazlasiyla yeterli olur.

Ihtiyac: Sol bek, stoper, scout transferi forvet, yedek kaleci

ve bu takima daha feguli girecek
barcaya messinin girmesi gibi bir sey
ayni etkiyi verecektir

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Arda, ya da baska bir kanat oyuncusu yerine, stoper, yedek forvet, hatta kaleci alinmali diye düsünüyorum.

Sol kanat icin Rodrigues, gelirse Asamoah, yedek olarak Yasin hatta Belhanda lig icin fazlasiyla yeterli olur.

Yahu ne gelişmesi. Gelmiş 26 yaşına bu saatten sonra neyini geliştireceksin. Adam eksiltebilme yeteneği 1/10. Allah bir hız vermiş gerisini koy vermiş. En fazla yedek olur ki bu kadar meziyetleri kısıtlı bir adamın maçı değiştirme ihtimali de yok. Seneye satıp kurtulsunlar şu malı. Tam bir idiot. Orta açmak denilen bir şeyin olduğundan haberi bile olduğunu sanmıyorum. Bu mala kim para verir...

Sol stoper için scout transferi yapsalarda olur. Ama Asamoah çok önemli. Hatta Asamoahı kanat olarak düşünüp bek alırsak Asamoah şuan Tolganın üstlendiği rolüde iyi yapar üstüne sol kanatı hareketlendirip oradan opsiyon sağlar

Asa ve Feg ile antalyayı duman ederiz sol önde yine tolga oynasın sıkıntı olmaz.

Bizim taraftar asla futbolcu begenmez. Su 3 macta Linnes olsun Garry olsun Tolga olsun gayet iyi performanslar ortaya koydular. Ama taraftara sorsan hepsi ptt 1.lig topcusu. Gs'de 11 oynayacak seviyede degiller transfer lazim diyenleri anlarim da direk cop ilan edilmelerine anlam veremiyorum. Iyi bir takimda verimli olabileceklerini gosterdi hepsi.

feghouli varken garry kusura bakmasın da gitsin kumda falan oynasın.
sol kanatta oynar zaten asıl yeri sol kanat.
bruma varken birinden birisi sağ kanada geçmek zorunda kalıyordu ama şimdi öyle bir sıkıntı olmayacak.

Bizim taraftar asla futbolcu begenmez. Su 3 macta Linnes olsun Garry olsun Tolga olsun gayet iyi performanslar ortaya koydular. Ama taraftara sorsan hepsi ptt 1.lig topcusu. Gs'de 11 oynayacak seviyede degiller transfer lazim diyenleri anlarim da direk cop ilan edilmelerine anlam veremiyorum. Iyi bir takimda verimli olabileceklerini gosterdi hepsi.
yok ondan değil.
geçen seneki performanslarından dolayı biraz tepki var bu 3 oyuncuya.
ama yinede mevcut kadro içinde ilk 11 oynayabilecek kadar iyi değiller diye düşünüyorum.

Garry istekli azimli takdir ediyorum ama pas ver ya sen messi degilsinkim 5 tane adamla 2 adama karsi kontraya ciktik garry pas aticagina adami gecmeye calisti kontra gitti.

Pas ver iste arkadas 4e 1 yakalicaktik.

Futbol.akli dusuk sadece kosmakla olma bu isler.

yok ondan değil.
geçen seneki performanslarından dolayı biraz tepki var bu 3 oyuncuya.
ama yinede mevcut kadro içinde ilk 11 oynayabilecek kadar iyi değiller diye düşünüyorum.

Gecen sezon ki kadroda kimse iyi degildi. Su anda yeni bir ekip var ve herkes kendini kanitlamak icin sansa sahip. Linnes Garry ve Tolga bu sansi iyi kullandilar.

Kalite olarak mevcut kadroda 11 oynayacak seviyede olmadiklarina ben de katiliyorum. Zaten Asamoah ve Feghouli donunce iki tanesi kulubeye donecek. Ama bu adamlar cop falan degil, gerektiginde rotasyonda kullanacagimiz iyi oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt