Hakan Sunar
Sarı Üye
- 29 Temmuz 2017
- 610
- 67
- 328
Haftada tek maç oynayacağız. Neyin fikstür zorluğu bu. Avrupa maçları için ligde rotasyon yapacak olan takımlar düşünsün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tinercilerden biri bizim fiksturu atmis
Cidden zor haftalar bizi bekliyor![]()
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trabzonu yenecez bence başaksehirlede ya 0 yada biz alirik gibiKonya - 3 puan
Fenerbahçe - 3 puan
Trabzonspor - 1/0 puan
Gençlerbirliği - 3 puan
Başakşehir - 1/0 puan
Alanya - 3 puan
Beşiktaş - 0/3 puan (berabere bitmez bu maç) :asd22:
Tahminim 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik 86 puanla allah'ın izniyle şampiyon olacazBu sezonun 09 10 la hic alakasi yok. Bu takim ilk yarıyı namağlup kapayabilir.
Rodriguez ile olacak gibi değil, iki üç pozisyonda adam resmen ben çalım atmasını bilmiyorum diye rakibin basmasını bekledi ki yanından hızı ile geçebilsinTransfer yapilsa bile bu formuyla Rodrigues´in kesilmemesi lazim.
Yasi itibariyle cok ciddi para kazanabilecegimiz 2-3 futbolcudan biri.
Dolayisiyla Rodrigues´in üstüne düsmek lazim, gelismesine yardimci olmak lazim.
Feghouli, Arda ya da benzeri derken yazik olabilir diye düsünüyorum.
Dolayisiyla benim önceliklerim farkli.
Arda, ya da baska bir kanat oyuncusu yerine, stoper, yedek forvet, hatta kaleci alinmali diye düsünüyorum.
Asamoah sart tabi. O olmazsa olmaz.
Sol kanat icin Rodrigues, gelirse Asamoah, yedek olarak Yasin hatta Belhanda lig icin fazlasiyla yeterli olur.
Ihtiyac: Sol bek, stoper, scout transferi forvet, yedek kaleci
Hırs var azim var ama ciddi kalite sorunumuz var
Kaliteli takım telaşlı oynamazevet fazla kaliteliyiz
ard arda gelmesi kötü olmus
abv asamoah
Feghouli girmezse büyük maçlarda oyunu açmakta çok zorlanırız. Üstüne bir tane daha hucümcu lazım Garry yerine.
Savunmanın solu da çözülmeli.
Kaliteli takım telaşlı oynamaz
Zor haftalar ama fikstür çok iyi bence genel anlamda.tinercilerden biri bizim fiksturu atmis
Cidden zor haftalar bizi bekliyor![]()
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karşılığında bişey almasak da olur . Oyuna girdi 2 dakikada gıcık etti taraftarıyasini verip emre akbabayı alalım
Asamoah gelirse şayet bir süre sol önde deneneceğini düşünüyorum ben. (tabi arda falan gelmezse)