Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kodumun cezayiri sakat adami bir tarafiniza mi sokacaksiniz

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ya su fikret denen dingo neden hergun reportaj veriyor? Futbolculardan cok kendi kameralar onunde it oglu it.

Eskiden fb ve bizimle geçerdi genellikle yarış.
Bence bu durum değişti artık. Vodafone parkın etkisi mi bilmiyorum ama bjk ıda çiddi almak gerekir bu yarışta. Belkide fenerden de daha ciddiye almamız gerekir. Herifler iyi kenetleniyor öyle veya böyle oraya geçeli. Bakalım bu sene bizde kenetlenme ye başladık ciddi anlamda. Hodri meydan :)

Cezayir Milli Takımı'na çağrılan Feghouli'nin gitmemesi için tek yol Cezayir'den gelecek sağlık ekibinin sakatlığını tespit etmesiyle mümkün *taner karaman

abv asamoah

Zor fikstur anca 2 kulvarda oynarsak problen olurdu, hafta'da 1 mac yapicagiz. Daha bu takima 2 3 tane futbolcu girecek, mevcut ilk 11'den 2 3 tane isim yedek'te bekliyecek ve bu kadromuzu genisletecek.

Misal Asamoah geldigi takdirde her mac 1 tane bek futbolcunu dinletebilirsin

Asamoah - Linnes
Asamoah - Mariano
Linnes - Mariano

Boylelikle kadromuz genisler.

Hatta fernando'yu dinletip Asamoah - Tolga - Ndiaye yapip kanatlarda Garry ve feghouli'yi kulkanabiliriz.

Keza Gomis'i yedekliyen Eren Derdiyok var, zaten Gomis en az bir 30 mac oynar kesinlikle.

1 tane stoper alabilsek keske

Maicon - Aziz - Ahmet - Koray cok hafif kaliyor, Serdar sakatlandigi takdirde problem olacak.

Zor fikstur anca 2 kulvarda oynarsak problen olurdu, hafta'da 1 mac yapicagiz. Daha bu takima 2 3 tane futbolcu girecek, mevcut ilk 11'den 2 3 tane isim yedek'te bekliyecek ve bu kadromuzu genisletecek.

Misal Asamoah geldigi takdirde her mac 1 tane bek futbolcunu dinletebilirsin

Asamoah - Linnes
Asamoah - Mariano
Linnes - Mariano

Boylelikle kadromuz genisler.

Hatta fernando'yu dinletip Asamoah - Tolga - Ndiaye yapip kanatlarda Garry ve feghouli'yi kulkanabiliriz.

Keza Gomis'i yedekliyen Eren Derdiyok var, zaten Gomis en az bir 30 mac oynar kesinlikle.

1 tane stoper alabilsek keske

Maicon - Aziz - Ahmet - Koray cok hafif kaliyor, Serdar sakatlandigi takdirde problem olacak.

Naber hollandali

Takimi begendin mi

Cezayir Milli Takımı'na çağrılan Feghouli'nin gitmemesi için tek yol Cezayir'den gelecek sağlık ekibinin sakatlığını tespit etmesiyle mümkün *taner karaman

abv asamoah

Ulan yalan borcumuz mu var adam sakat oynamıyor işte geldiğinden beri anasını satayım

ne kadar pis miş lan bu cezayirli yetkililer ...

Benim asıl korkum bu Arda bize kalacak transferin sonuna doğru bir şekilde o Arda 'yı alacak bizim yönetim

Yerli çete'yi bu kadar sıkıştırmış dağıtma noktasına gelmişken tutup Arda 'yı getiriyorsun Selçuk-Yasin filan iyice zıvanadan çıkacak ben niye yedek bekliyorum diye mevzu çıkarmaya başlayacak Arda geldiği gibi karıştırır bu takımı

Daha gelmeden taa ordan müdahale ediyor takımı karıştırmaya çalışıyor + olarak Selçuk' un milli takıma seçilmesinin sebebi de Arda bence ...

Fiko Avrupa deplasman maçlarına gelmeyin demiş ceza korkusundan. Birisinden bjk forması bulup hoffenheim maçına gitmek farz oldu
Sinan kardeşimize soralım belki ödünç verir formasını

Arda gelirse tek iyi yani hakemler ve medya ustunde baskimiz artar.onun disinda katkisindan ziyade zarari olur yapilan kadroyu bozmanin anlami yok

Bizim yabancilardan milli takima kim gidiyor?

Süper Lig İlhan Cavcav sezonunda ilk 3 haftayı 3 galibiyetle kapatan takımımızda 9 futbolcumuza ulusal takımlarından davet geldi.
Selçuk İnan, Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci Ukrayna ve Hırvatistan maçları için A Milli Takımımız'da yer alacak. Eren Derdiyok İsviçre, Garry Rodrigues Yeşil Burun Adaları, Younes Belhanda Fas, Martin Linnes Norveç, Badou Ndiaye Senegal ve Fernando Muslera Uruguay Mılli Takımı'na davet edildi.
Maç eksiği bulunan ve Cezayir Milli Takımı'na davet edilen Sofiane Feghouli ise milli takımında yer almayacak.

9 futbolcumuza milli davet - GALATASARAY.ORG

Asamoah gelsin milli arada takıma katılsın zaten hazır olarak oynamış geliyor adam

Feghouli artık fiziksel eksikliğini kapatsın

Antalya maçında bir 25-30 dakika izlemek istiyorum bu psikopat ikiliyi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt