Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Sol tarafsız oynuyoruz bunun handikabı çok belli
Dikkat ettim bütün tehlikeli ataklar fernandonun atağa gelince olduğu zamanlarda oldu
Bu yüzden asamoah çok elzem duruyor
Şahsi fikrim daha şampiyon olacak takım oyunu oynamiyoruz
Rakibin gardina daha çok çalışmalıyız genelde vücuda çalışıyoruz
Mesela maç başladı 4 numara çok kötü oyuncu olduğunu belli etti hiç onun Üstün e gitmedik
Bunu sezecek zeki oyuncu olmalı fegholui bunu yapacak tarzda oyuncu
Yanlız yeni takıma göre çok uyumlu duruyoruz Üstün e koyarak gidersek daha iyi yerlere geliriz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bunu yeni takım olmamıza bağlıyorum reis zamanla çok daha iyide olucaz bence
Dediğin gibi Sol kanat 0 olarak oynuyoruz rakibin bu kadar kapandığı maçlarda zorla ortadan delmeye çalışıyoruz ki bu rakip bariz hatalar yapmazsa imkansız bu kadar kapanan rakibi açmanın yoluda kanatları çok çok iyi kullanmaktır. Linnes 'in hem hücum hem defans yapmasını bekliyoruz sol kanatta Tolga süper form ile girdi lige helal olsun ama kesinlikle sol kanadı götürecek adam değil Tolga
Zaten görev olarakta bol bol koşup orta sahada +1 adam olmasını bekliyor Tudor ondan hani top rakipteyken
-------Belhanda-------
--Tolga--------Badou--
-------Fernando-------
Şeklinde orta sahayı çoklamak derdinde Tudor
Bence Asamoah gelince kağıt üzerinde 4-1-4-1 olan diziliş zaman zaman maç içerisinde 3-4-3 gibi sistemlere geçiş yapıp Asamoah-Mariano ile orta sahayı çoklar Fernando'yu biraz daha geride tutup kullanır
Tolga 'nın çok faydalı bir topçu olduğunu düşünüyorum bende ama rakibi vurmak için sağlı sollu kanatları kullanmak şart bu yüzden sağda Feghouli-Mariano oynarken solda Asamoah-Garry oynamalı bence ...
Ama dakika 55-60 arası zorluk düzeyi yüksek maçlarda yavaş yavaş takım düşmeye mi başladı al Garry 'yi kenara at Tolga 'yı ortaya +1 adam daha orta sahada hemde nasıl bir +1 sahada 2 kişilik koşup mücadele edebilecek bir Tolga ...