Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
Selçuk yerine Emre Akbaba,Yasin yerine Tayfur Bingöl hamleleri yapılabilir ya devre arası ya sezon sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar duyum var mı
feguliiiiii ??????❤
la evladim kac kere daha yazmayi düpsünüyorsun bunu?Merhabalar duyum var mı
feguliiiiii ������❤
1 : Mariano out Tarik in ?
2 : fagouli kim?
3 : Tolga iyi bir oyuncu zaten ( gecen sene birden butun yuk o na bindi Hayaletden dolayi. Tarik ile kiyaslamak Yasin vs Ronaldo gibi birsey dir)
Kuslari pistden alalim
Merhabalar duyum var mı
feguliiiiii![]()
Olsun onlarda insanDuyum yok ama kuşlar var aramızda.
Tolga geçen senenin ilk haftalarında da gayet iyi oynuyordu. Top kapma ve mücadele kısmında zaten bir eksiği yok ama oyun görüşünde biraz sıkıntı var. 360 derece sahaya hakim olamıyor panikleyip top kaybı yapabiliyor. Kenara yakın oynaması rahatlattı onu iyi yapabildiği şeyleri öne çıkardı. Fernando yada Badou yerine orta sahanın ortasında oynarsa bütün maç bu kadar iyi oynayacağını düşünmüyorum.Tolga'yı oynatan sistem. Adam etrafında düzgün oyuncular bulunca rahatladı. Kendisinden bir beklenti kalmadı çünkü kafası rahat adamın. 3 maçla 8-10 konuşmak anlamsız. Şu anda adamdan bu verimi sezon boyu alabilecek durumdayız önemli olan o. Gol anlamında değil tabii adamın gol kralı olacak hali yok da Selçuk'la Melo'nun ilk sezonundaki gibi belki 10 golü bulur ama asıl katkısı mücadelesi tabii.
Çok efendi ve çalışkan bir kişiliğe benziyor
Aydın'lıyım. Ancak insanları şehirlerine göre discriminate edip aşağılamanız da ırkçılıkla eşit seviyede yanlış diye düşünüyorum.Selam yozgatli
Antudaki Yozgatli nickli herifi kastetmistimAydın'lıyım. Ancak insanları şehirlerine göre discriminate edip aşağılamanız da ırkçılıkla eşit seviyede yanlış diye düşünüyorum.

Sivas maci basitmiydi?carole'un gidecegini varsayarsak sol bek rotasyonu linnes-tarık su an. Umarım oynadıgımız 3 basit maç gözünü boyamamıştır ve gerçek bir planı vardır yağlı suratın bu konuda.
Onun dışında stoper eksikliği de var, yedek kaleci yok, sadece 2 forvet var kadroda (eray ve sinan olmasın daha iyi).
2 senede o kadar çok batırmışlar ki takımı, tarihin en büyük transfer harcaması yapılıyor ve hala ciddi risklerle başlıyor sezon.