Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk yerine Emre Akbaba,Yasin yerine Tayfur Bingöl hamleleri yapılabilir ya devre arası ya sezon sonu

garrynin cabası yetersiz ,bizi 2-3 golden etti geçen maç.feghouli hazırlık maçında oynasın da artık tartışmaya kapanılsın bu saçma konu.feghouli fazla küçümseniyo.ne kadar gereksiz...

1 : Mariano out Tarik in ?
2 : fagouli kim?
3 : Tolga iyi bir oyuncu zaten ( gecen sene birden butun yuk o na bindi Hayaletden dolayi. Tarik ile kiyaslamak Yasin vs Ronaldo gibi birsey dir)

Kuslari pistden alalim

Aşkolsun renktaş bizi de kuş yaptın ya...

Tarık ilgi çekici olduğu için yazdım. Mübalağa yaptım yani. Ama eminim takımdaki diğer 10 kişi bu kadar sağlam olursa Tarık bile sırıtmayabilir.

Tolga konusunda aynı fikirde değilim. Hiçbir zaman 8m Euro'luk oyuncu olacağını düşünmüyorum. O fiyatlara alıcısı olursa da satılmalı hemen.

Tolga'yı oynatan sistem. Adam etrafında düzgün oyuncular bulunca rahatladı. Kendisinden bir beklenti kalmadı çünkü kafası rahat adamın. 3 maçla 8-10 konuşmak anlamsız. Şu anda adamdan bu verimi sezon boyu alabilecek durumdayız önemli olan o. Gol anlamında değil tabii adamın gol kralı olacak hali yok da Selçuk'la Melo'nun ilk sezonundaki gibi belki 10 golü bulur ama asıl katkısı mücadelesi tabii.
Tolga geçen senenin ilk haftalarında da gayet iyi oynuyordu. Top kapma ve mücadele kısmında zaten bir eksiği yok ama oyun görüşünde biraz sıkıntı var. 360 derece sahaya hakim olamıyor panikleyip top kaybı yapabiliyor. Kenara yakın oynaması rahatlattı onu iyi yapabildiği şeyleri öne çıkardı. Fernando yada Badou yerine orta sahanın ortasında oynarsa bütün maç bu kadar iyi oynayacağını düşünmüyorum.

carole'un gidecegini varsayarsak sol bek rotasyonu linnes-tarık su an. Umarım oynadıgımız 3 basit maç gözünü boyamamıştır ve gerçek bir planı vardır yağlı suratın bu konuda.
Onun dışında stoper eksikliği de var, yedek kaleci yok, sadece 2 forvet var kadroda (eray ve sinan olmasın daha iyi).
2 senede o kadar çok batırmışlar ki takımı, tarihin en büyük transfer harcaması yapılıyor ve hala ciddi risklerle başlıyor sezon.

evillol.gif

josef de souza olayı ile ilgili benim tahminim şu. oyuncuyu katara falan iteleyecekler transfer şikesiyle. ama şaibeli durmaması için menejer kanallı öncelikle bir piyasa yapalım demişlerdir. ve bunun için wba kullanılıyor. yoksa kim ne yapacak hayalet josefi. fernando gibi bir adam 5m euroya satılırken epl de, 13 milyon josefe vermek dingilliğin ve ahmaklığın dik alası olur.

carole'un gidecegini varsayarsak sol bek rotasyonu linnes-tarık su an. Umarım oynadıgımız 3 basit maç gözünü boyamamıştır ve gerçek bir planı vardır yağlı suratın bu konuda.
Onun dışında stoper eksikliği de var, yedek kaleci yok, sadece 2 forvet var kadroda (eray ve sinan olmasın daha iyi).
2 senede o kadar çok batırmışlar ki takımı, tarihin en büyük transfer harcaması yapılıyor ve hala ciddi risklerle başlıyor sezon.
Sivas maci basitmiydi?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tolganın emegini,cabasını takdir etmek lazım ama bu tolganın hala gerizekalı seviyesine yakın bir oyuncu oldugu gercegini degistirmez maalesef.

Gemici Hayri niye dönmedi hala ya "hayrinic" battı mı yoksa bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt