Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala mı spinazzola?di marzio haber girdi.höwedes çok yakın juventusa diye.asamoah hayırlı olsun.gecenki haberde höwedes gelirse höwedes ve de sciglio alternatif denmişti.okb hastası gibi davranmayı bırakırsak asamoah hayırlı olabilir.

Ligin en kötü 5 ekibi osmanlı, alanya, gencler, kayseri ve sivas birçok kişiye göre ve bunların üçüyle oynadık. Tabi ki kaliteli oyuncularımız var ama sezon cok uzun, ciddi risklerle başlıyoruz sezona, birçok pozisyonun hala yedeği yok, sakatlıklar olmasın diye dua etmekten baska care kalmaz eğer transfer yapılmayacaksa.

Pink'in yeni sigle'si çok daha başarılı ve çok daha harika olmuş. Rihanna gibi aşırı derecede overrated biri bana kalırsa. (Tabii bence)...
onu da bi dinleyelim bakalim
ben tayloru yillardir severek dinlerim cok hos musik yapar hep

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Asamoah Purosu
4fa7c7199e60f767515895987f24bbb7.jpg

Mancini'de Fener'i iyi besledi maşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin en kötü 5 ekibi osmanlı, alanya, gencler, kayseri ve sivas birçok kişiye göre ve bunların üçüyle oynadık. Tabi ki kaliteli oyuncularımız var ama sezon cok uzun, ciddi risklerle başlıyoruz sezona, birçok pozisyonun hala yedeği yok, sakatlıklar olmasın diye dua etmekten baska care kalmaz eğer transfer yapılmayacaksa.

Şu an ki takımda yedekler son 2 yılın as oyuncularıydı ne riski asıl riski 4.yıldızı takıp hamzayı takımda tutup kadroyu yenilememekte yaptık.

Sana göre hangi mac ölçü olur
Kimle oynadığının değil senin ne oynadığın önemlidir tsl de abartmayın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50 bin RT olursa, Hırvatistan'dan, Modric'in kadrodan çıkartılacağı sözünü aldım.
Timurlenk hard yapıyor

spinazzolanın hiç bi önemi yok artık.döner ya da dönmez. 5 gündür höwedesi bekliyoduk o da juventuslu olmak üzere.acıklansın artık asamoah.

İnsanın eline bir kere geçebilir fırsat ve ben bunu değerlendirmeliyim juveye geri dönerek diyor. Ayrıca çok özür dileyerek başlıyor cümlesine gideceği için.

Spinazzola ile alakası yok bizim transferin pazarlık yapıyoruz juve ile
Yoksa anlaşma tamam denirdi

7-8'e biter bu iş. O kalitede bir oyuncuyu daha alta beklemeyin. Joseph gibi bir dünya kazması için bile 11'ler konuşuluyor. (Sahtekarlık bence bu arada)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt