Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Jason Denayer ve Man City restleşme sonrası tekrar masaya oturdu. Denayer, GS'ye gitmesi için izin konusunda uğraşıyor.

abv asamoah

Bu City neden böyle kılçıklık yapıyor, futbolcu istiyor işte uzlaşsanıza...

ali nacide ben yeni haber göremedim.artık bonservis konusulyo asmaoahta bi zahmet bilgi edin.

Ali Naci Küçük: Sinan Gümüş için hiçbir resmi teklif gelmedi. Menajerler sözlü olarak iletse bile masaya gelen teklif yok.

abv asamoah

Sözleşmesi biten oyuncuya 5.5-6 nasıl bedava oluyor olm. Piyasayı görerek siz de mi uçuyonuz :asd:

asamoah için normal rakamlar tamam kabul

Arkadaslar herkes bu gitsin su gitsin diyor da, 21 kisilik kadroya sadece 12 yabanci eklenebilecek.
Super lig kalitesinde turk oyuncuya ihtiyacimiz var.
Takimda sadece Tolga ve Serdar ilk 11 seviyesine yakin, digerleri yedek bile olamaz bana sorarsaniz.

Igor Tudor, yönetimden gelen “Sezon sonu bitecek olan sözleşmeni yenileyelim” teklifini “Daha sonra görüşelim” diyerek geri çevirdi.

abv asamoah

Duyumcular kralı olsam gerek Welliton yatmıs,Sinan kalmıs,Asamoah bitmis,Denayer zorlanıyormus bilgilerini çok evvel iletmiştim

Sözleşmesi biten oyuncuya 5.5-6 nasıl bedava oluyor olm. Piyasayı görerek siz de mi uçuyonuz :asd:

asamoah için normal rakamlar tamam kabul
bitince alabilecen yani sana birakacaklar :D :D
Sözleşmesinin ne zaman bittiğinin bizler icin onemi yok o kozu daha elit takımlar kullanir. Juventus'un emre can'a yaptigi gibi.

abv asamoah

Verin 6 milyonu gelsin o Asamoah mali artik uzakdikca uzatti bu da ha

Denayeri kiralık olarak almalıyız. Hızıyla bize çok faydası olur. Bir sene daha diğer özelliklerini incelemiş oluruz.

Sol kanat için Üst düzey takımlarda kadroya giremeyen oyuncu kiralamak bizim yapacağımız en mantıklı hamle olur.Sol kanada hızlı, birebirde etkili bir oyuncu şart.Arda turan en son tercih olmalıdır. Şu kanat işini halledememek çok can sıkıcı bir durum. Tolganın oyununa falan kimse aldanmasın. Onun gol atması bu takımda ilk 11 oynaması gerektiğini göstermez.

Asamoah
denayer
sol kanat

Bu hamleler kesinlikle yapılmalı.

Arda ihtimali düşükmüş en kötü Barcada kalacakmıs kiralık formülü yerine adamlarda haklı 40 M bayıldılar sonuç itibariyle

Galatasaray bu salı 4 milyon teklifi 1-2 milyon bonuslarla yükseltecek.juventus 6 milyona bitsin istiyo asamoah (di marzio)

marotta 2018de sözleşmesi bitecek asamoah için ciddi rakamlar istemese de yaklaşık 7 milyon istiyo.Galatasaray teklifi 4 milyondu.önemli saatler karar için,anlaşma için (romeo agresti)

ayrıca höwedesin gelişi asamoahın gidişi oluyor...

düzgün çeviride durum bu.5 milyona biter bu iş koçlar

Beyler whyscout mu ne bir uygulama vardı oyuncu verilerine bakıyorduk kaliteli birşeydi sanırım

Neydi onun adı?

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt