Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi hakan ı anlıyorum kaç senedir bizimle beraber de, diğerleri ne godoş adamlarmış
bende aksine hakani anlamiyorum usta. Sneijder parayi bıraktı gitti, mancini bıraktı gitti yanlış hatirlamiyorsam eboue'de zamaninda maaşını alamamış. Bu adamlar böyle vefaliyken hakan,olcan gibi adamlar.. adam da demek yersiz ama neyse

abv asamoah

bende aksine hakani anlamiyorum usta. Sneijder parayi bıraktı gitti, mancini bıraktı gitti yanlış hatirlamiyorsam eboue'de zamaninda maaşını alamamış. Bu adamlar böyle vefaliyken hakan,olcan gibi adamlar.. adam da demek yersiz ama neyse

abv asamoah

Umut Bulut da var gecen sezon o da aynisini yapti.

Asamoah 4 Mioya gelecekmis iddiaları mevcut sanırım Juve Tudor evladına kıyak geçecek

abv asamoah

hakkaniyet diyorlar ona,oynamadan bir şey başarmadan aldıkları parayı kendilerine reva görmüyorlar.bilemiyorum içinde bulundukları psikolojiyi ,belki de hepsinin durumu ve nedeni farklı.

cavanda nın son büyük takım şansı,de jong kariyerini iyi bir takımda devam ettirmek için geldi,balta sahiplenmiş sabri gibi ,endoğan kariyerim bitti derdinde,olcan trabzon da kraldı ayağa düştü,

West Brom have agreed a £7m fee with Arsenal for Kieran Gibbs. Medical likely to be later today #wba #afc

abv asamoah

dün aksam sinan engin sneijder parasinin tamamini alip oyle gitti diyordu ondan 900bine imza atti diyordu o 900bini bonus olarak goruyormus ama yonetim aciklamak istememis

dün aksam sinan engin sneijder parasinin tamamini alip oyle gitti diyordu ondan 900bine imza atti diyordu o 900bini bonus olarak goruyormus ama yonetim aciklamak istememis
dogurdur, zaten halka acik olan bir kulüpte, yani dolayisi ile denetlenen bir kulüpte bunu yapmak cok basit.
KAP aciklamasina aykiri bir davranis sergilemenin, o konunun altina imza atanlar icin hapis cezasi riski tasidiginin da bir önemi yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt