Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Souness dönemi gelen Bary Venison ve Mike Marsh saf kan ingilizdi renktaşDevşirme siyahi ingiliz değil kane gibi saf kan ingiliz olan bildigim yok.
Habercilikte son nokta[FONT="]Igor Tudor: İlk 70 dakika iyi oynadık.Fakat son 30 dakika fizik-kondisyon olarak düştük.70 dakikadaki enerjiyi 90 dakikaya çıkarmamız şart.[/FONT]
Ahmet'in Östersund maçlarında hatalarından sonra Serdar'da karar kıldı. Bakalım, stoperde de Koray'a şans verecek mi yoksa sadece DOS bölgesi için mi düşünüyor.korayi ortasaha için düşünüyor galiba
ahmeti aliyordu oyuna serdar sakatlandiginda
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erken form tutan takim sezon sonuna dogru formdan duser lafi Turk futbol dunyasinin uydurdugu yalanlardan biridir.
Bu tamamen kadro kalitesi, teknik ekip kalitesi ve motivasyonlan ilgilidir.
Ben hic erken forma girip mart nisan formdan dusen bir buyuk takim gormedim.
Kucuk takimlarda olur cunku kadro kalitesi zayiftir ve form durumu dalgalanmalar yasar.
Mesela bu tip yapanlara bir ornekte suanda yuzde 50 ile oynuyorum yalanidir. Sporcu gibi yasamayan ve calismayan futbolcular kullanir. Ben hic sezona yuzde 50 ile baslayip sezon sonun yuzde 100 ulasan bir futbolcu gormedim.
laf ebeliği ile mastürbasyon yapıyorsun , eklem kıkırdağı ile menisküs benzer histolojik yapılarak sahiptir .Önemli olan mevzu oyuncunun kıkırdak hasarı ( ben okumadım öyle bir rapor ama senin mesajına ithafen yazıyorum ) diye spor medyasında bahsedilen menisküs hasarına ithafen yazılmış olabilir.Eklem kıkırdak hasarları daha sıkıntılı ve kalıcı defektler oluşma ihtimaline sahiptir.Menisküs artroskopi ile tamir edilebilir ama rejenerasyonu aynen kıkırdak yapıda olduğundan yine sıkıntılıdır.Kıkırdak yapıda bağ, kolajen yapı veya fibrin yapı imiş
Tamamem o bölgeyi çevreleyen sistem
Kıkırdak yapıda olmak ayrı kıkırdak dan oluşur ayrı
Zaten söyleyince direk pratisyen mı diye sordu hoca
Avrupa'da olmadığımız için bunun sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Umarım dediğin gibi olur..
Peki ya sizin yalan dediğiniz gerçek olursa ...
Başka bir deyişle olmaması için tedbir paketinizde neler var.. Bu güvenin arkasındaki destek nedir...
Cenk de katılsın ve yardım etsinson cıkan bi habere göre bugün juventus başkanı,spinazzolanın menajeri ve atalanta transfer konusunda bir adım atabilir.