Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wellıngton tam aradıgımız tarzda geri düşülen maçlarda stoper çıkarıp fotvet sokmalık adamdı.

Korkmadan alsaydık şunu.

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Böyle mesajlar genelde fake oluyor ama Arda gercekten Arda gibi yazmis :D Fake yapan buna dikkat etmediyse tabi.

niasse welliton'a benziyor oyun tarzi olarak. Ikiside rusyada estirdi zaten, niasse opsiyonlu gelsin yahu..

abv asamoah

Galatasaray denayer niasse asamoah ı da alırsa efso olur

Ufff beeaaa

Hemen kadro kuralımmm

Geriye düştüğümüz maçlarda

--------Niasse Gomis

Kwadwoo belhanda feghouliii

------Fernando B.Ndiaye

Serdar Maicon Denayer

---------------Muslera

ÖZEL- Arda Turan, Instagram'dan bize "merak etmeyin gelmeyeceğim" dedi. Arda Turan ile olan konuşmaları, özel olduğu için paylaşmayacağız. https://twitter.com/forzacimbomtr/status/902533240870891520/photo/1

374a154977ad2489c539f766672655df.jpg

abv asamoah

Ben bu tür instagram yazışmalarına inanmıyorum, çoğu shop çıkıyor...

Bu Bipspor'a güvenilmez. Adamlar Türkiyede transfer ne zaman bitiyor onu bile bilmiyor... :emmersed:

yönetici bilgisi dogrudur,tarihe takılmadım ben. ali naci ve ibrahim seten ikilisi maloz tipler çünkü.evraklar denildiyse iş biter. ki en düşük ücretle almaya çalışıyomuşuz bu da dogru.juve 6 istedi biz 4 verdik.şimdi bonuslarla teklif yaptık.asamoah gibi adamı az paraya almak istiyoruz iyi güzel ama artık acıklansın.

ne kadar zor eşikler atlanıyo her transferde....belki derbilerde bu transferler sayesinde zorlanmayacagız ve rahat gececek maçlar.

Garry feghouli yi kesebilir

Keza lınnes de kwadwo yu

Çünkü takım uyumu muntazam.

Neredeyse 3 maçtır pozisyon vermedik. Çünkü yardımlasma hat safhada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt