Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida-Asamoah olacak hissediyorum.Asamoah bence son aşamada gibi duruyor şu Juve işini çözünce alacağız,Vida içinse Tudor faktörü ve bonserviste elimizin açık oluşunun avantajıyla bitireceğiz.Sinan ruhsuzu gidip Wellitonda gelirse muhteşem bir transfer dönemi olmuş olur.

bosmann için oyuncunun yaşı 31 i geçmiş olması gerekmiyor muydu? :/ ben mi yanlış biliyorum bu tip bi kural vardi sanki

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değiştiyse bilemem de ben Kondogbiayı aldığımı hatırlıyorum fmde ..yaşı gençti ama bu Brezilya -Rusya-Ukrayna liglerinde bir saçmalık oluyordu bazen sözleşme bitene kadar imzalayamıyordun bossmanla

Gibbs'in İngiltere'den çıkacağını sanmıyorum, Asamoah'a zaten daha çok ihtiyacımız var.

ohaa hakkaten dediğin gibiymiş ..peki şunu merak ediyorum Bosmann kuralı kullanılamaz mı? 6ay önceden sözleşme yapabiliyorsun şu an basacan imzayı ocakta beleş vida

Nerde beleş yaa ... ezbere konuşmayayalım lütfen..
3 M e alırsak hemen almak lazım...
Ocakta nasılsa 3M i imza parası vereceksin. ocağa kadar 6 ay neden takımda oynamasın.

BİRAZ , AZICIK düşünce PLS..

vidayi 5 ay sonra birçok kulüp isteyebilir ve alma olasiligimiz düşük. O zamana kadar beklemekte aptallik bence,buyuk risk...
Alalım.. 4-5 farketmez satacatimiz zaman altina gitmez zaten.

tolganın oynayısı orta sahayı rahatlatıyor.feghouli rodrigezin aynı anda sahada olusu orta sahada fernando ndıayenın pılının 60da bıtmesı demek olur. tolgayı kesıp onun yerıne asamoah arkasına gibbs olursa ınanılmaz bı kadro kurmus oluruz. en dogrusu da bu bence

Ikiside gelsin o zaman. Gibbs sol bek asamoah orta saha oynasin. Daha da hayvani bir takim kurmus oluruz. 90 puana ulasiriz heralde bu kadroyla.

DHwJcLNWAAI_zXz.jpg

Vida 4 Asamoah 7'ye biter ikisiylede 4'er yıllık anlaşırız 2.5 civarından

YouTube

Hiz fena değil sol stoperde de oynar, sol ayagi temiz..

YouTube

Sogukkanli..

Nerde beleş yaa ... ezbere konuşmayayalım lütfen..
3 M e alırsak hemen almak lazım...
Ocakta nasılsa 3M i imza parası vereceksin. ocağa kadar 6 ay neden takımda oynamasın.

BİRAZ , AZICIK düşünce PLS..

Yahu arkadaş kafan iyi mi senin bizim ne konuştuğumuzu okudun mu adam gibi ? 3e verirlerse tabi ki alalım vidayı..

Muslera
Mariano–Maicon–Vida–Gibbs
Ndiaye–Fernando–Asomah
Feguli–Gomis–Belhanda

Ohyşş kadroya bak

Böyle kadro kurulsun Dursun'un yağlı suratını yalarım

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence böyle bi diziliş daha iyi gibi tolganın şu an oynadığı yere asamoah cuk oturur kağıt üstünde sol kanat ama sol iç mevkisinde daha çok göreceğiz

-----------------------muslera-----------------

mariano-------maicon--------vida--------gibbs

-------------------fernando-------------------

feghouli------ndiaye-----belhanda-----asamoah

-------------------gomis-------------------------

Son düzenleme:
vida 4m civarı para alıyor kıevden. buyuk problem yaratacak olan sey de o zaten aynı parayı verırsek anca gelir bence.keske versek de jong cavanda coplerının parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt