Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre mor çok yetenekli topçu ama daha gelişmesi lazım. Fenerde gelişemez.
Fenerbahçe'den Sosa ve Gomez atağı! (NTV Spor)
![]()
Özlem konusunda geç kalmıyorsun demek kiBir maç bitmeden diğerini özlüyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah kahretsin böyle futboluYatmıs![]()
galiba asamoah suan tolganin oynadigi bolgede oynayacak. adam hem sol bekte oynayabiliyor hemde sol kanat sol ic orta saha. bildigin JOKER
-----------------------------------------MUSLERA------------------------------------
MARIAONO----------MAICON-------SERDAR------------------LINNES
-----------------------------------FERNANDO----------------------------------------
FEGHUILI------------NDIYAYE------BELHANDA--------ASAMOAH-----------
--------------------------------------GOMIS--------------------------------------------
- top bizdeyken fernando maicon ve serdar uclusu ile oynayacagiz.
- asamoah ve linnes bek pozisyonu mac ici paylasacaktir ve belhandanin sol kanata girislerinde ya asamoah yada linnes iceri dogru kosular yapmasini bekliyorum. aynisi feghuili ndiyaye ve mariano icinde gecerli
- sonunda sahada takim oyunu gorecegiz, mariaono-feghuili ve ndiyaye sagda, solda ise linnes,asamoah ve belhanda
Tudorun asamoahi bek olarak istedigini dusunmuyorum. adamin ozeliklerini dusununce tudorun kafasindaki sisteme 4x4 uyuyor
pardon arkadaslar, fener ve bjk suan gelir giderde eksilerde, bu transferleri nasil yapmayi dusunuyorlar? bir kjær sattilar lan adamlar 10 kusur oyuncu aldi digeride marcelo gibi vasat adami satip okadar oyuncu almasi sizce mantiklimi. ve dahasi var diyorlar YUH
Asamoahın tolganın yapmasını yapması imkansız. Tolganında asamoahın vereceğini vermesi de imkansız. Peki Tudor hangisini ister ? Tabik itolga. Tolganın dinamizmi ligdeki oyuncuların hiçbirinde yok neredeyse. 90 dakika koşan ender topçulardan. Bence asamoah %1500 linnesin yerine oynayacak. Bence kesinlikle bek olarak alıyor. Tolganın yerine oynarsa bence çok büyük yanlış olur. Linnes büyük maçlarda batırabilir. Tolga en azından kaliteli orta sahada büyük maçlarda iyi iş yapar. Asamoah zaten sol beki otoban yapar. Ligin açık ara en iyi beki olur.
vida ve asamoah hala gelmedi mi renktaşlar yokum epeydir
Özlem konusunda geç kalmıyorsun demek ki![]()

Bu espriyi her yapan ilk kez kendisi yapıyormuş gibi hissediyor ya. İşte o hisse bayılıyorum renktaş.
mobil ile gönderilmiştir.emre moru fener bireysel yeteneğiyle bu berbat takımı taşısın diye alıyor geçen sene lensin bireysel yeteneğiyle ilk üçe girmişlerdi aynı şeyi emre moru alarak yapma peşindeler yoksa bu fener için ilk 3 zor.
Emre moru hiç umursamadım Asamoahı alalım vuralım kırbacı gerisi hikaye benim içinemre moru fener bireysel yeteneğiyle bu berbat takımı taşısın diye almak istiyor. geçen sene lensin bireysel yeteneğiyle ilk üçe girmişlerdi aynı şeyi emre moru alarak yapma peşindeler yoksa bu fener için ilk 3 zor.
Transfermarkt a bak. Kjaer emenike ertuğrulu 15m a falan sattılar. Daha 5-6m daha harcayabilirler. Beşiktaş bonservisle adam alsa alsa 1-2m luk alır.